Odlingstider

Hej snyggingar! 
 
Hur mår ni i vårsolen? Nu har det blivit hög tid att jag delger er alla hur mina odlingsplaner ser ut! Jag har inte gröna fingrar och jag har aldrig odlat dessa saker förr, så jag kan inte garantera er en efterbild, haha! Jag har verkligen snöat in på lite udda fröer och kryddor. I veckan satt jag och surfade på Impecta och hittade en hel kategori med medicinalväxter! Hur intressant är inte det? Jag har beställt hem lite frön och jag tänkte dela med mig om vad jag ska odla i år! Det kommer säkerligen lite mer med tiden men det här är vad jag planerar och vad vi redan börjar förkultivera lite inomhus! Bilderna och informationen kommer från Impecta som jag beställde alla fröer från! 
 
 
 
Den här är jag riktigt spänd på! Dels för att jag tycker att den är så himla vacker, och dels för de spännande egenskaperna! Jag såg denna i en grupp på facebook och föll verkligen pladask för den! Där hade man planterat edn i två större krukor och det gav verkligen ett snyggt intryck till uteplatsen. Älskar att den ser lite ut som bambu!
 
 
 Hur coolt är det inte att något från naturen som ser ut lite som vilken blomma som helst kan vara 1000 ggr sötare än socker?
 
 
 
Jag såg de här vackra blommorna, och kände en dragning direkt! Självklart vill jag pryda min altan med äkta lin! 
 
Det finns väl ingen som missade när Mandelmanns introducerade svenska folket för den här favoriten? Vi har fått upp några små rackare, och hoppas innerligen att de tar fart och ger oss iallafall en liten djungelgurka, haha! Jag kommer även att anlägga en rabatt med endast ätbara blommor, underbart va? Så i den rabatten kommer dessa blommor att vara. Har jobbat med liknande färgskala på allt. Jag ska lägga till lite mer när jag hittar rätt! 
 
 
Sedan blir det ju såklart lite ätbart också! Här är en del av det som kommer att sättas i pallkragar med lock. Vi har en rådjursfamilj här på vår mark så man kan ju hoppas att dom inte kommer äta mina medicinalväxter som ska sitta i krukor, haha! 
 
 
Vill ni se en uppdatering på hur det går med alla frön när jag satt dom? Tryck hjärta isåfall! 
Danirlsson-kling

Hej! Jag har kommit över en munkstol som jag har i mitt sovrum. Den är i furu och skulle vilja måla om den. Rummet är vitt, ad skulle du välja för färg? Med vänlig hälsning, Susanne

Svar: Hejsan! Vad tycker du om för färger? Jag skulle valt en grå nyans för det gillar jag. Men om du gillar färg vore det häftigt också :) Kramar
designbymirelle