Till dig

Hej fina vänner! 
 
Ville bara kika in och avhandla lite med er alla. Vi ska prata lite om mitt livs bästa beslut! Förr var jag rädd - ja, för det mesta faktiskt. Jag var rädd för att misslyckas, jag var rädd för att lyckas, jag var rädd för att dö och ja, jag var rädd för att leva. Mitt bästa beslut i livet var att lära känna mig själv och utveckla min inre ro. I samma veva som jag tog detta beslut om mitt liv, började jag vara kreativ, att skapa, att fantisera, att meditera och att njuta. För mig är kreativitet en smörj för själen, eller egentligen tror jag det är det för alla. Det handlar bara om att ta sig tid till det, tro på sig själv, inte vara rädd för att misslyckas och bara köra! 
 
Så tänker jag ofta, jag kör bara. Jag testar vad livet har att erbjuda mig, och jag bara vet att det kommer bli något vackert! Vi kommer alltid stöta på problem, men vet ni? Allt går att lösa! Ha det i tanken, allt går att lösa! Även om det krävs blod, svett och tårar, eller bara en skruvdragare - så går det att lösa. 
 
Ja, vad vill jag egentligen få fram med detta? (Svävar lätt iväg, har så mycket jag vill säga er - för ni betyder så mycket för mig) Jag vill helt enkelt bara säga till just dig som läser det här, jag tog mig från min absoluta botten, till toppen som jag aldrig ens kunnat drömma om, och det kan du med! 
 
Emelie

Åh vad fin du är!! <3

Svar: <3<3
designbymirelle