Tre frågor

Hej snyggingar!  
 
Hur mår ni? Vilken himla härlig dag det varit. Jag har köpt både färg till utemöbler och en solcellslampa, jag kan verkligen inte hålla mig längre! Idag tänker jag köra blogginlägget "Tre frågor". Det är inte svårare än att jag svarar på 3 vanliga frågorna som jag får just nu! Häng med! 
 
1. Vad kostade er köksrenovering?
 
Hela renoveringen kostade ungefär 140.000 kr exlusive hantverkare. Då gjorde vi hela köket från grunden med allt nytt. När vi renoverade köket prioriterade vi bra vitvaror och även stenskivor. Alla stommar och luckor är Ikea somo helt klart hade bäst pris på detta. All information om valen i köket finns i ett tidigare inlägg här på bloggen! 
 
 
 2. Vilka färger målar du med?
 
När jag målar möbler köper jag lackfärg på antingen Clas Ohlson eller Rusta. Den färgen jag använder mest just nu är Rustas färg Lava grey som jag tycker är superfin! Till väggar har jag nästan enbart målat med Jotuns mineralfärg i nyanserna Kalkgrå och Vallmofrö. 
 
3. Vilka loppisar går du på?
 
Jag går egentligen på lite alla möjliga loppisar. Om jag inte är på genomresa någonstans eller liknande håller jag mig mycket i Västerås. Där passar jag på när det är jätteloppisar (där privatpersoner säljer) och kikar även alltid in på Läkarmissionen, Stadsmissionen och Lifecenter! När jag reser någonstans i Sverige dyker jag alltid in på loppisar som ligger efter vägarna, där finns det verkligen skatter att finna! De här underbara matstolarna hittade jag i en random lada efter vägen när vi var på väg från Göteborg!