Ett harmoniskt hem

Hej fina! 
Ni vet ju att min högsta prio när jag inreder är att det ska bidra till välbefinnande och få oss att må bra. Så här kommer tre enkla tips som alla kan ta till sig - för att börja skapa ett hem som faktiskt får Dig att må bra!
 
1. Jobba in växtlighet och blommor i alla husets rum, inklusive badrummet och sovrummet! Växter är levande och fulla av liv, så det är ingen nyhet att detta faktiskt är den bästa energihöjaren som finns! Jobba in växter och snittblommor - inte bara i vasen på köksbordet. På sängborden, på sidan om handfatet, i fönstret eller på skrivbordet, snittblommor livar upp alla delar av ett hem!
 
 
2. Använd naturmaterial i så stor utsträckning som det går. Även om det inte är något som vi går omkring och tänker på dagarna i ända så attraheras vårt sinne av naturmaterial. Det är något så rent och måbraigt med naturens egna resurser - särskilt om man jämför med saker i exempelvis plast. Textilier, möbler, detaljer, allt är bättre i naturmaterial för välbefinnandet helt enkelt! Jag älskar sängkläder i 
 
 
3. Omge dig med saker som får dig att må bra och som du använder! Saker som vi inte älskar, eller som inte används alls har en tendens att ta energi ifrån oss. Så granska dina saker i hemmet och omge dig med saker som får just Dig att må bra! Inte vad tidningarna säger att du ska må bra av, utan bara vad du faktiskt mår bra av! 
 
Detta tänk har vi hela vägen från helt rum till in i detaljer. Lycka till nu alla fina!