Feng Shui på sängbordet

Hej kära vänner! 
 
Inlägget innehåller en annonslänk
 
Jag tänkte idag dela med mig av ett tips som jag har skrivit om flera gånger innan, men jag tänker att man kan väl inte få nog av bra Feng shui-tips? Tänkte väl det ;) I sovrummet vill vi ju skapa bästa möjliga förutsättningar för vår sömn, som i vårt stressade prestationssamhälle redan hamnar en bit ner på många personers prioriteringslista! Många gröna växter ger endast syre till luften under dagtid, men det är ju något vi önskar i vår luft även under natten. Därför rekommenderar jag alltid orkidéer i sovrummet, det är en växt med omvänd fotosyntes, helt enkelt en växt som ger oss syre hela dygnet! 
 
 
Något annat jag brukar ha i åtanke när jag väljer möbler till sovrum är att jag väljer möbler med runda former. En rund form känns alltid bättre i magen, särskilt på platser vi känner oss extra sårbara, som i ett sovrum eller badrum.
 
 
I övrigt tycker jag om att inreda med saker som tilltalar mig, För mig är det perfekt att inreda med mina favoritkristaller på sängbordet, rosenkvarts och ametist. Krukan är (tro det eller ej) min första skapelse från keramikkursen jag gick förra året! Lite mallgrodig över den är man ju, så den får också vara med!
 
 
Istället för att inreda med brickor för att samla inredningsdetaljer brukar jag jobba med böcker. Jag tycker böcker säger så mycket mer, dom ger en värme och en speciell energi som jag gillar! Dom snygga Kinfolkböckerna hittar ni om ni klickar HÄR! (Annonslänk) 
 
Lycka till med att inreda era sängbord och glöm inte att trycka på hjärtat om ni gillar mina tips! 
Inreda - Inredare - Sängbord - coffeetablebooks - fengshui - fengshuitips - kinfolk - snyggaböcker