Allrummet

Hej snyggingar! 
 
 
Dagarna går i ett här hemma, det där med semester kan man ju spara till andra gånger i livet tänker jag, haha. Nej men nu är det faktiskt nästan nära tills jag och Mattias tar lite semester tillsammans. Underbart faktiskt. Idag tänkte jag iallafall ta med er in i allrummet, som är mitt nästa projekt i ledet här hemma. Jag valde mellan den lilla toaletten i gästrummet, eller allrummet, och jag hade verkligen inspirationsbrist för badrummet, så jag kör på allrummet istället. Vi börjar med att titta på hur allrummet ser ut nu. Det är ett relativt trixigt rum, men får man till det här, kommer det bli ren magi! 
 
 
Visst är det härligt när det är öppet till nock? Det ger verkligen en härlig rymd i rummet. Ja, vad ska jag göra med det här rummet då? Taket kommer att förbli, och väggarna likaså faktiskt. Golvet tänker jag dock byta ut. Jag har inte helt hundra bestämt mig, men jag var inne på att måla det vitt, eller lägg ett riktigt rustikt golv. På övervåningen kommer den här röda tråden jag så varsamt vårdat på nedervåningen vara ett minne blott. Här tänker jag bara att varje rum ska vara en överraskning och en härlig miljö. Ramla inte ur stolarna där hemma nu, men här är golvet jag funderar på. 
 
 
Jag gillar ju att utmana lite, om jag skulle renovera helt safe i hela huset skulle det vara genomgående golv, samma färger, inga mönstrade tapeter och en väldigt tydlig röd tråd. Men jag tänker att jag vill leka lite mer nu, jag vill skapa mer än en miljö i en del av ett hus. Jag vill att varje rum ska ha sin egen historia! Här kommer min moodboard över rummet. 
 
 
Kan ni se framför er hur jag kommer placera möblerna? 
 
Kom ihåg att trycka på hjärtat om ni gillar ett inlägg! Det gör det så mycket enklare för mig att veta om ni uppskattar det. 
 
Ha en underbar dag! 
Amanda

Wow! Så nästan obehagligt, det var typ exaaakt så min moodboard jag fick upp i huvudet när jag såg bilden! Kommer blir grymt!’😍👌🏻

Svar: Ååå va roligt :D Jag hoppas det blir lika bra när det är klart :D
designbymirelle

Anonym

SÅÅÅÅ fint!! Vart är vägglampan och fåtöljen ifrån?! 😍😍

Svar: vägglampan kommer från jotex och fåtöljen kommer från sackit.se :D
designbymirelle

Ann

Ett sådant fantastiskt tak! Älskar att ha rent trä över huvudet :-)

Svar: Det gör jag också, helt fantastiskt!
designbymirelle

Åsa Gustavsson

Så himla läckert! Med de slitna golvet! Går de inte att skapa en gammal känsla av de nuvarande golvet? Ska bli kul att se de färdiga resultatet :-)

Svar: Tyvärr går det inte, kollade på om jag skulle måla golvet men det hamnade på samma kostnad som ett nytt.. Ska bli roligt att ta med er på resan här i allrummet :D
designbymirelle

Anonym

Kommer ju att bli så himla fint! Älskar verkligen golvet och det tycker jag absolut att ni ska köra på😍😍👌. Vad är det för program som du gör dina moodboars i?

Svar: Jaaaa, jag älskar verkligen golvet fast det är lite av en chansning! Jag gör mina moodboards som ser ut som denna i pages bara :)
designbymirelle

Liselotte Johansson

Ser fram emot att se hur det blir när det är klart.

Svar: Va roligt, ska sätta igång så snart jag fått golv och färg beställt :D Ska bli så roligt!
designbymirelle

nouw.com/tandlakarvillan

Verkligen ett härligt rum, det är säkert ännu finare LIVE! Ska bli kul att se hur du förvandlar rummet <3

Svar: Åh va roligt, jag hoppas såklart att det blir som jag hoppas :D
designbymirelle

Anonym

Hej! Hur tänker du Ang "röd tråd" i ditt hem så att allt passar ihop genom huset? Jag tycker att du har så rofyllda färg och materialval. Har du en egenkomponerad färg och material-"karta" som du inreder efter? Hur ser den ut?

Svar: Hejsan! Egentligen har jag bara inrett efter vad jag själv älskar och blir harmonisk av, så ingen särskilt karta eller moodboard men automatiskt blir rummet rättså sammanhängande eftersom jag har valt att bara inreda efter det som känns bra i magen :) Ha en underbar fredag!
designbymirelle

Sandra Sjunnesson

Åh vad spännande att se vad det blir - älskar att gå in här och få lite inspo till hemmet!

Svar: Åh va glad jag blir! Tack snälla! :)
designbymirelle

Anonym

Så fint det kommer att bli! Om du ska beställa golv så kan jag tipsa om min mans företag som säljer golv på nätet. Höglandetsgolv.se

Svar: Härligt det ska jag kika på :) Ha en underbar fredag!
designbymirelle

Anonym

Nu börjar man förstå planlösningen lite. Barnrum framöver, hur tänker ni där?

Svar: Kul att det framkommer :) Vi vet inte om vi ska ha några barn.
designbymirelle

Anonym

Hej, följer främst din insta men kollar in här dåoch då 😊 Hur ska man tänka kring kombination av grått och beige, är det fel eller kan det bli bra? Gärna inlägg om det och färger. Kram

Svar: Hej! Jag älskar att blanda grått och beige 😍
designbymirelle