En liten makeover

Inlägg i samarbete med Markslöjd
 
Hej fina vänner! 
 
Inför Formex 2018 har jag haft ett superroligt projekt för Markslöjd! Jag har inte kunnat visa allt för er innan men äntligen kan jag släppa den roliga nyheten. Mitt uppdrag var att ta deras snygga lampa Multi, och ge den en härlig liten makeover. Vi kan börja med att titta på hur lampan ser ut innan! Det som är så roligt med lampan är att den är supersnygg som den är, med med lite fantasi kan man verkligen göra den till sin egen! 
Jag valde helt enkelt att lägga ett litet fiskbensmönster på min lampa. Till detta var det enda jag använde lim och glasspinnar. Vem kunde tro att lite glasspinnar kunde piffa till en lampa? Det är verkligen det bästa jag vet, att använda otippade material och skapa något vackert av det hela. Jag valde att behålla lampan vit, jag tycker ljust trä och vitt passar så rackarns fint ihop! 
 
 
 
Vad säger ni - visst blev det en härlig makeover med enkla medel? Dessutom är det ju helt galet smart att lampan både har ett inbyggt bord, laddmöjligheter för telefonen och dimmer till lampan! HÄR finns den om ni vill läsa mer om lampan! 
 
 
Makeover - markslöjd - multi - remake - upcycle - Återbrukamera
bylijo.se

Snyggt!

Svar: Tack 😍❤️
designbymirelle

Maria

Jätte snyggt och smart. Ska jag ta med mig.

Svar: Härligt 😍❤️
designbymirelle

Camilla Persson

Älskar den översta lampan, så snygg och praktisk! ☺️