Feng Shui på sängbordet

Hej kära vänner! 
 
Inlägget innehåller en annonslänk
 
Jag tänkte idag dela med mig av ett tips som jag har skrivit om flera gånger innan, men jag tänker att man kan väl inte få nog av bra Feng shui-tips? Tänkte väl det ;) I sovrummet vill vi ju skapa bästa möjliga förutsättningar för vår sömn, som i vårt stressade prestationssamhälle redan hamnar en bit ner på många personers prioriteringslista! Många gröna växter ger endast syre till luften under dagtid, men det är ju något vi önskar i vår luft även under natten. Därför rekommenderar jag alltid orkidéer i sovrummet, det är en växt med omvänd fotosyntes, helt enkelt en växt som ger oss syre hela dygnet! 
 
 
Något annat jag brukar ha i åtanke när jag väljer möbler till sovrum är att jag väljer möbler med runda former. En rund form känns alltid bättre i magen, särskilt på platser vi känner oss extra sårbara, som i ett sovrum eller badrum.
 
 
I övrigt tycker jag om att inreda med saker som tilltalar mig, För mig är det perfekt att inreda med mina favoritkristaller på sängbordet, rosenkvarts och ametist. Krukan är (tro det eller ej) min första skapelse från keramikkursen jag gick förra året! Lite mallgrodig över den är man ju, så den får också vara med!
 
 
Istället för att inreda med brickor för att samla inredningsdetaljer brukar jag jobba med böcker. Jag tycker böcker säger så mycket mer, dom ger en värme och en speciell energi som jag gillar! Dom snygga Kinfolkböckerna hittar ni om ni klickar HÄR! (Annonslänk) 
 
Lycka till med att inreda era sängbord och glöm inte att trycka på hjärtat om ni gillar mina tips! 
Inreda - Inredare - Sängbord - coffeetablebooks - fengshui - fengshuitips - kinfolk - snyggaböcker
Anonym

Vilken fin kruka du gjort. Den ska du verkligen vara stolt över. Jag har också gått några keramikkurser och är sugen på att gå en till i höst.

Svar: Åh tack snälla du! Det var verkligen roligt att testa på keramik :D
designbymirelle

Sara

Håller med om böckers energi och att de säger något personligt om den som bor där. Däremot kan jag tycka att böcker ska gå att bläddra i, gärna lite spontant sådär, men att pynta med vaser, statyer och prydnader på böcker gör det inte så enkelt. Därför blir jag lite ambivalent när jag själv ska pynta hemma hos mig - funktion kontra estetik.... Har inte riktigt kommit underfund med hur jag ska förhålla mig till det! En liten reflektion från mig bara :)

Karolin

Åh så härligt. Jag har sista tiden tänkt mycket på Feng shui. Jag älskar att hitta nya sätt och former att göra det på. Så roligt för har haft en spegel i hallen men läst ett inlägg du skrivit om tidigare eller var det på instagram (?) att speglar inte är bra för feng shui i hallen då den braiga energin studdsar ut etc och sa till min man idag att den spegeln ska bort. Haha. Jag älskar dina inlägg och blir alltid inspirerad, jag har också stenar på mitt nattduksbord =). Stenar är det bästa jag vet.

Kram Karolin

Svar: ÅÅ så glad jag blir av att läsa det! Det finns så många små enkla medel som verkligen gör stor skillnad för känslan i ett rum :) Massa kramar till dig
designbymirelle

Natalia Richardson

Åh så otroligt fint. Älskar sängbordet,har bet min make göra tv¨sådna till sovrummet.

Svar: Härligt :D
designbymirelle

Ullie

oj va fin krukan va gillade formen
härligt med ljust i sovrummet oxå för mej lugn

ha en fin star på veckan kram ullie

Svar: Tack snälla det är fantastiskt roligt att jobba med keramik :D Detsamma till dig! Kramar
designbymirelle

liew

Kan du inte göra ett sådant här inlägg fast riktat till köksbänkar?

Svar: Absolut det ska jag göra :D
designbymirelle

sjostrands.blo.gg

Oh vilka smarta tips! Ska göra om i sovrummet och har fått en gratis orkidé ifrån IKEA! Jag älskar idén med boken :o! Kan ju alltid åka till second hand! Så det blir nästa tripp. :D fint du har det!

Svar: Va roligt, då tycker jag absolut att du ska ställa den i sovrummet :D Kramar
designbymirelle

Anonym

Så fint!!

Svar: Tack :D
designbymirelle