Formex 2018

Hej snyggingar! 
 
I år tänker jag inte tipsa er om de hetaste trenderna eller berätta vad man bara ”måste” ha i sina hem kommande säsong. I år väljer jag att ta ett steg ifrån trender, och istället visa er mina 5 favoriter bland alla vackra ting, ja, helt enkelt fina tidlösa inredningsdetaljer jag fått syn på som gör just mig glad! Som en twist på det hela har jag även låtit Matte välja sina 5 favoriter! Häng med! 
 
Mirelles Formexfavoriter 
 
1. Underbart vackra stenfat i form av blommor hos Soulosofie. Jag sprang förbi dessa fantastiska fat och blev helt störtkär. Om möjligt så älskade man dom ännu mer när man kände på dom! Är ni likadana? Man måste fasen peta på allt, haha!
 
 
2. Keramikkanna i underbar design hos Byon. Bland allt vackert bara stod den där, min kannkärlek! Jag skulle fylla den med ett fantastiskt vin och servera med den rackaren varje middag på Björkbacka!
 
 
3. Mattkärlek hos Classic Collection. Helt fantastiska texturer, jag vill helt enkelt fylla mina golv med varenda en av de här mattorna! Jag älskar när en matta kan tala högt i ett rum utan att ha en färg. Väldigt sällsynt (jag har letat i år efter dom rätta, haha) men här fanns dom alla samlade i ett härligt hörn!
 
 
4. Vackra små vaser i grupp hos Lindform. Det är ju något med den här synen som bara gör att man får ett leende på läpparna. Vacker design i grupp - ja tack!
 
 
5. Sist men inte minst - mässingshantverk hos Hilkedesign! Jag älskar hantverk, kvalitet och som många säkert vet redan, runda former! Jag älskar allt med den här vasen! 
 
 
Där var alltså mina favoriter från mässan! Nu ska ni få ta del av Mattes val, så jag lämnar över tangenterna till honom nu! 
 
Mattes Formexfavoriter
 
1. Ölkrabba!
Vad ska jag säga? Har du ingen ölkrabba redan så är tiden inne att skaffa en. Övriga kommentarer överflödiga.
 
 
2. Kaffemaskin från yttre rymden!
Helt plötsligt ser min kaffemaskin ut som om brio tillverkat den. Köper jag en sån här kan jag troligen åka till rymden på den mellan kopparna. t.o.m Mirelle ville ha en sån här och hon dricker inte ens kaffe!
 
 
3. Grytpumpa.
ja vad ska jag säga, en gryta som ser ut som en pumpa. Urfånigt, urkul. 
 
 
4. Snygga ugnsformar/serveringsfat!
Egentligen gillar jag bara grejer som har med mat, dryck och kök att göra vilket syns tydligt på punkt 1-4. Dessa formar från By On behöver vi!
 
 
5. Listan vore inte fullkomlig utan mig själv.
Nej okej, det är faktiskt årets största trend jag spottat här. 
En Gran!? Lovar er att i december kommer var och varannan person ha en gran i sitt hem. Har det på känn alltså!
 
Anonym

Vad kostar pumpgryntan 😍 och vilket märke???

Svar: Jag missade tyvärr helt var grytan kom ifrån :(
designbymirelle

Julia

Hej!
Kan inte du göra ett inlägg med förslag på lampor för oss med en lägre budget? Vi har nyligen flyttat till ett stort hus och nu när mörkret faller på märks det tydligt att vi behöver mer lampor, men budgeten är liten och huset stort. Hade varit roligt att se hur du tänker och hur du ska fylla ert nya hus med fina lampor :)

Svar: Hejsan! Självklart kan jag det! En superbra idé :) kramar
designbymirelle

Linnéa

Underbart och underhållande inlågg!

Linnéa

Underbart och underhållande inlågg!

Annli

Gillade Mattes lista! Mat är kul! 😋 Bor just nu i en liten, liten stuga med enbart en sån där bärbar ugn... Need I say more? 🙄 Gillade pumpa grytan! 😊