Mina utbildningar och min framtid

Hej snyggingar! 
 
Näst intill dagligen får jag frågor om vilka utbildningar jag gått, så jag tänker att det är hög tid för ett inlägg om just det ännu en gång! Jag uppskattar jättemycket när ni önskar inlägg hit till bloggen och jag försöker ständigt möta era önskemål! 
 
Företagsekonomi
 
Om vi börjar från den saliga början så startade jag med att läsa företagsekonomi på högskolan. Jag läste inte klart hela utbildningen men 2 år av siffror som näst intill tog kål på mig blev det iallafall! Som egen företagare uppskattar jag verkligen kunskapen jag fick under den här tiden och den har verkligen varit till hjälp i Designbymirelle som företag. Jag har även haft mycket hjälp av all marknadsföring jag läste när jag byggt mina kanaler på sociala medier. Mitt hjärta fanns inte i det här, men jag är ändå glad att jag gjorde det!
 
Inredning & homestaging 
 
När jag haft min Instagram under en tid insåg jag att inredning var det jag ville jobba med på heltid. Jag gick då en utbildning inom inredning hos Inredningskurser.se. Jag har haft enorm nytta av det jag lärde mig under utbildningen, allt från ljussättning, färgsättning, stilar och homestaging har varit ovärderligt. Härifrån började jag att jobba som inredare för privatpersoner och gör fortfarande! 
 
Feng shui
 
När jag jobbat med inredningen ett tag, och endast jobbat för att saker ska vara vackra för ögat, kände jag att det var dags för något mer. Det här var när jag upptäckte Feng shui och hela filosofin tog mig med storm. Jag utbildade mig inom Feng shui hos Nordic School Of Feng shui. Att få lära sig hur man skapar miljöer som är både vackra och får oss att må bra är precis vad jag vill göra hela mitt liv. Nu har jag alltid Feng shui i bakhuvudet när jag inreder hemma eller hos kunder. 
 
Framtiden
 
Ja, framtiden då? Jag har planer. Som jag inte pratat om med er om än - om jag inte missminner mig. Jag är sugen att ta kunskaperna ut i trädgården helt enkelt och utbilda mig inom trädgårdsdesign och trädgårdsarkitektur! Om det blir snart eller inom en framtid får vi se! 
 
 
Tryck hjärta om jag ska fortsätta ta era frågor och göra till hela inlägg här på bloggen! 
Anonym

Läste till Trädgårdsmästare, inte ångrat en dag! Bred utbildning med både skötsel och design. Jätte roligt 😍

Svar: Åh låter fantastiskt 😍
designbymirelle