Solar på bordet

Inlägg i samarbete med Interflora
 
Hej fina vänner! 
 
Hur mår ni? Augusti har gett oss den finaste början på sista sommarmånaden måste jag säga, vackra dagar, ljumna sommarkvällar och en skörd utan dess like! Nu är det återigen dags att visa er månadens bukett i samarbete med bästa Interflora. Att ha färska blommor hemma är verkligen en smörj för själen för mig, så det ska bli superroligt att få visa er vackra buketter som gör stor skillnad för energin i hemmet. I augusti har Interflora valt solroser i "månadens bukett". Jag valde ett extra stor, för att få in ännu mer härliga solar här på Björkbacka! 
 
 
Visste ni att solrosor styrs av solen innan de blommar? Hur fantastiskt är inte det? De vänder sig helt enkelt efter var solen är, tills de slår ut och blir en vacker sol själva. En annan sak jag läste om just solrosor är att de är fantastiska på att absorbera gift, så efter tsunamin i Fukushima där kärnreaktorer  förstördes har man planterat miljontals solrosor. 
 
 
Om du vill beställa ett gäng solar till någon du tycker om, så kommer du till hemsidan HÄR
 
 
 Med dom upplyftande blommorna önskar jag er en helt underbar lördag! Vi påtar för fullt inför en middag till svärföräldrarna. Det vankas Wallenbergare här hemma! 
interflora - solrosor - theflowereffect