Storstadstid

Hej snyggingar!
 
Hur mår ni? Senaste dagarna har verkligen gått i ett här hemma! Ni har fått ta del av några vackra detaljer jag spanade in på Formex men jag tänkte att det kan vara roligt att ger er ännu lite mer bilder från senaste dagarna i Stockholm! Vi bodde på ett hotell som heter The Winery Hotel! Ett riktigt häftigt vinhotell med snygg inredning, gott vin, och det häftigaste av allt - Hotellet har en egen vingård i Toscana! 
 
 
Att det råkade finnas en pool på taket säger man ju inte nej till! Vi anlände på tisdagen och jag och bästis gjorde oss redo för Formex Nova 2018 som gick av stapeln på Operakällaren! Vi fick förstklassig hjälp med att fotas på röda mattan av grymma Roja Studios! Jag känner mig alltid som en vilsen fluga framför kameran så det uppskattas alltid med lite hjälp att få till en bild man vågar dela med sig av på sociala medierna, haha! 
 
 
Formex var ovanligt tomt, men desto fler fantastiska möten! Jag fick äran att se Janas underbara kollektion för Daily Elegance - och samtidigt träffa massa härliga tjejer som jag följt länge
på sociala medier! Det är så fantastiskt egentligen, hur många fina människor man dagligen har kontakt med på Instagram, som man sedan får träffa och inse att dom är ännu underbarare än man tänkt! Underbara dagar och mycket härlig inspiration helt enkelt! 
 
 
 
Fina Jana under lanseringen av hennes smyckeskollektion! Hennes blogg hittar ni HÄR
 
 
 
Ja, det var lite om mina dagar under Formex! Hoppas det var roligt att hänga med! 
 
Godnatt mina fina! 
Formex - formex18 - formexnova - thewineryhotel - winery