En följetång

Inlägg i samarbete med Forever
 
 
Hej fina vänner! 
 
 
Det är med stolta ord jag presenterar ett underbart samarbete och följetång som jag kommer köra både här på bloggen och på Instagram tillsammans med grymma Forever. Ni kommer få följa med på en liten resa som kommer börja i huvudrollen i Forevers produkter, nämnligen Aloe vera plantan själv - vi kommer sedan att ta oss vidare genom massa härliga produkter som innehåller just Aloe vera. Underbart va? Jag ser så fram emot det här samarbetet och framförallt den här härliga lilla serien jag ska ta med er på! Men som tidigare nämnt, vi kommer att starta upp det hela med plantan själv, Aloe vera. 
 
Vad är då Aloe vera? 
 
Vi kan ju börja med att titta på hur den ser ut, inte nog med att den är så himla vacker att ha i hemmet, den är lätt att sköta också! Jag rekomenderar Aloe vera i vardagsrum och andra aktiva rum där man vill få upp energin. Den del av växten som man använder i produkter är det genomskinliga köttet på insidan av växten. 
 
 
 
Jag älskar ju både produkterna med Aloe vera men även att inreda med denna vackra växt! Här ser ni lite vackra avbildningar av just Aloe vera! Fina va? När man inreder med Feng Shui inreder man med de fem elementen, varav ett element är träelement. Det är oftast ett underslag på detta element i de svenska hemmen. Träelement är all växtlighet, men även avbildningar, tavlor och prints på just växtlighet. Så för att balansera upp elementen är det toppen att använda sig av både bilder och växter i hemmet. (en liten notis bara - lite arbetsskadad kanske, haha).
 
 
Aloe vera har använts som mirakelväxt i urminnestider! Jag kommer under vårens gång att testa på både produkter för hud och ansikte men även Aloe vera i form av kosttillskott! Hoppas ni kommer tycka att detta blir lika roligt som jag! Ha en underbar dag! 
 
 
 
Aloevera - forever - foreverliving
bylijo.se

Jag kan tipsa om att produkterna är suverän att använda till hund som har har hudoroblem. Min Golden retriever både dricker, smörja, badar och borstar tänderna med Aloe Vera. Hon har knappt några problem längre och inte heller tandsten.

Svar: Åh men tack för tipset det hade jag ingen aning om! :D
designbymirelle