Fengshui och färg

Hej darlings!
Färg är ju verkligen något jag tror vi kommer få smaka mer av framöver! Om inte hela väggar eller möbler så iallafall på detaljer i hemmet. När jag inreder hemma inreder jag för att skapa de bästa förutsättningarna för ett hem som ger välbefinnande. Här använder jag mig av Fengshui som är ett återkommande verktyg för mig när jag skapar miljöer. Min största prioritet är att skapa ett hem att må bra i, så läran om Fengshui är verkligen perfekt för mig. Så när vi då kommer till färger -Vilken färg i vilket rum enligt Fengshui?
Häng med nedan så har jag gjort en enkel liten guide till vilka färger som passar vilket rum beroende på hur de påverkar oss! 
 
Blått är en sval och lugnande färg som ger harmoni. Passar bäst i sovrum och andra vilsamma rum. Blått går verkligen att variera i oändlighet och alla nyanser har sitt eget uttryck. 
 
Bild: Hemnet.se
 
Den livfulla färgen gul passar perfekt i våra kontor eller arbetsrum, den gör oss allerta och fokuserade. Gult stimulerar vårt intellekt och är en allmänt pigg färg - perfekt i arbetsrummet!
 
Bild: Engelskatapetmagasinet.se
 
Orange är en hälsofrämjande färg som passar utmärkt i kök! Hur snygg är inte detta kylskåp från SMEG?
 
 Bild: Pinterest (tagga gärna ursprunglig källa)
 
Grönt är en vilsam och neutral färg, den ger oss vad vi behöver helt enkelt! Passar utmärkt i vardagsrum! 
 
 Bild: Alcro.se
 
Rosa är en underbar färg, den är tröstande och sorgeskingrande. Rosa passar verkligen alla rum! Det är något speciellt med att svepa in sig i en rosa härlig pläd. Min lärare inom Fengshui förklarade det som att man kan likna den vid en mammafamn, och det håller jag verkligen med om! 
 
 
Lycka till alla inredare!
Hanna

Bilden liknar Elsa Billgrens kök... men tror den är från när lägenheten låg ute för försäljning.

Svar: Åh tack! Försökte hitta men hittar inte den annonsen heller.. Kramar
designbymirelle

Emma

PRECIS den första bilden har jag funderat på :D ÄLSKAR alla blåa färger. Min favoritfärg, å dem som känner mig undrar hur jag kan vara så "cool/lugn" i allt så kanske har å göra med min blåa själ :D

Svar: Blått är fantastiskt verkligen!
designbymirelle

Cissi

Precis som Hanna skriver är det Elsa Billgrens kök (men från mäklarannonsen). Alltså innan hon flyttade in. https://elsa.elle.se/lagenheten-fore/

Svar: Åh tack snälla :D
designbymirelle