Köksbonanza

Hej! 
 
Inlägg i samarbete med Happyhomes
 
Jag tänker att det är dags att jag börjar beta av lite av valen i köket, ni är många som frågar dagligen, så vad är väl bättre än att jag specificerar lite närmare kring valen jag gjort i köket. Det hela blir som en härlig liten serie, som jag kickar igång med väggar och golv! Till väggarna i köket har jag valt två olika färger, en vit till delen där köksbordet står, och en mörkare till väggen ovanför köksbänken. 
 
Färgerna som jag har använt mig av är samma som jag målade med i sovrummet (jag är helt såld på den kalkiga finischen!) Det är Jotun Lady Minerals färger. Den vita kulören är en enkel vit, men matt och kalkig. Färgen som blev ovanför köksbänken är en mörkare nyans som heter Vallmofrö. Nedan ser ni Vallmofrö på en vägg. Älskar att den är sådär perfekt gråbrun, inte för varm, inte för kall. 
 
 
När ni målar med kalkfärg är det pensel som gäller, kan rekomendera er att kolla in denna instruktionsfilm!  Golvet som vi valde till köket är ett golv som kommer från Berry Alloc och nyansen på golvet heter Vårek. Den enda bilden jag sett på golvet innan vi la in det var denna bild. Snacka om att man var nervös över att se hur helheten skulle bli i rummet, men jäklar va nöjda vi blev! 
 
 
 Visst är det ett fantastiskt golv? Det ser lite gråare ut på mina bilder än det är, men det är nog mestadels ljuset och lite redigering som spökar. Färgmässigt tycker jag alltså att det är lite varmare än det ser ut på mina bilder, men inte fullt lika varmt som på produktbilden. 
 
Hoppas det var roligt att hänga med genom valen på vägg och golv här i köket. Nu är det inte långt kvar tills jag äntligen kan visa er det färdiga resultatet!