Mina dagar

Hej snyggingar! 
 
Hur mår ni? Jag tänkte att vi skulle dyka ner i kamerarullen min idag, lite sådär härligt oredigerat och random, haha! Ibland gillar jag att läsa helt riktade inlägg som är lite mer som en artikel och har en tydlig linje, men ibland känner jag bara för lite härligt babbel! Är ni likadana? Eller föredrar ni blogginlägg supervälordnade? Sluta isåfall läsa nu, haha! 
 
 
 
Den här klumpen har jag tittat på 47 gånger idag - för det är inget mindre än vår bänkskiva (!!) Jag trodde att det skulle ta mycket längre tid, men redan imorgon kommer firman och monterar! Iiiih! Så spännande! Jag tackar verkligen gudarna att vi valde att inte själva mäta och montera. De slantarna mätt
med ångesten jag hade haft om jag hade mätt ut det där är så otroligt värt, haha! Även om det resulterar i ett antal eminenta nudelmiddagar! 
 
 
Bara måste visa vad jag hittade i min kalender imorse, alltså hur gulligt? En så liten sak, som verkligen gör så otroligt mycket! Så himla glad och varm blev jag och det ska bli riktigt mysigt att fira alla hjärtans dag för första gången i Björkbacka imorgon! 
 
Det här citatet har alltid legat mig varmt om hjärtat, av Elsie, kanske världens första inredare! Nu connectar jag verkligen extra mycket med det, för det är verkligen så jag känner att jag jobbar mig fram här i huset! 
 
 
Jag har ju glömt uppdatera er om att vi nu även lever med en kyl och frys! Haha helt fantastiskt! När man levt utan kök är det verkligen lyx och flärd att både ha en spis och en kyl! 
 
Nu ska jag kika Mandelmanns och drömma mig bort! Vilken otrolig inspiration de är, både själsligt och odlingsmässigt! 
 
Helen

Hej, vilket fantastiskt ljus ni har i rummet där! Ha en fin söndag!

Kram, Helén

Svar: Ja det är verkligen härligt :D
designbymirelle