Några små ord

Lite kvällsrader blir det allt idag! Jag träffar ofta på påståenden som att inredning bara är ytligt och en konsumtionshets. Ja, ni vet, det finns ju alltid de där duktiga personerna som gör allt rätt, tycker väldigt mycket och gärna ventilerar allt på nätet.
 
Så jag tänkte att det kunde vara lite roligt att förklara vad inredning är för mig. Inredning har läkt mig, från att inte ha skapat på år började jag sakta låta min kreativitet komma ut igen. Det kunde vara allt från att skapa en möbel till att göra ett litet stilleben på en byrå. Jag har under min egna resa sett så otroligt många andra som hittat ett intresse, en gemenskap, vågat testa och skapa och framförallt har jag sett glädjen i mångas ögon på grund av just inredning. 
 
Jag tror aldrig jag har träffat någon som inte blir glad av att skapa något själv. Det är något som är djupt rotat i oss, kreativitet. Inredning är så mycket mer än att köpa dyra möbler och inredning, det är mer än alla instagramposter, mer än alla homestylade hem och mer än bara något ytligt. Inredning är att skapa en miljö för välbefinnande, härliga material, att arbeta med färg, att våga skapa något eget, att ta vara på gammalt, att se det vackra i det lilla och framför allt, ett sätt att läka. 
 
Så nej, inredning är inte ytligt och inte behöver det bidra till konsumtionshets. Men framförallt finns det enormt många människor som finner glädjen i inredning! 
 
Massa kärlek till er och kom ihåg att våga skapa ❤️
 
Anonym

Så sant❤️Skapa på och inspirera oss andra❤️

Svar: Åh men tack för dina fina ord! :) Kramar
designbymirelle

Jannike Hempel

Känner samma! Inredning blir lite som terapi... Musik, tankar och skapa stämning. Helt underbart.. ❤️

Svar: Så är det verkligen :) Massa kramar till dig
designbymirelle