På tapeten

Hej snyggingar! 
 
Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
Hur mår ni? Idag tänkte jag bjuda er på en liten trendspaning, men eftersom jag inte är något vidare fan av just trender väljer jag att kalla det "på tapeten". Ja, vad är då på tapeten just nu? Jag har spottat ett material som levt genom trendskiften och årtionden, men fortfarande känns hetare än någonsin! Nämnligen rotting! 
 
 
 Här har jag samlat ett litet kollage med godbitar, och jag kan helt ärligt säga att jag vill ta med mig varenda en av de här detaljerna hem! 
1 // Finns det någon som inte drömmer om denna? Jag har en vintage Palmgrens - men drömmer om den här härliga färgställningen också! En svart/rotting dröm, tidlös design och kvalitet är orden den här väskan ropar ut! HÄR finns dessa väskor! 
2// Den här snyggingen är en nykomling hos en favoritbutik på nätet. En butik som verkligen gjort ett galet uppsving och levererar galet snygga möbler till superpriser! HÄR finns den underbara stolen! (Annonslänk)
3// En designklassiker är ju alltid en designklassiker, kanske är det just Thonet som satt rottingen på kartan från början? HÄR finns denna underbara design. (Annonslänk)
4// Den här underbara sänggavel ser jag när ja slår ihop mina blå ikväll alltså, haha! Så rackarns snygg! Dessa underbara sänggavlar sitter i ett flertal rum på snygga Hotel Panache i Paris! 
 
Tryck hjärta om ni också älskar rotting! 
 
Rotting - jotex - palmgrens - panache - rattan - thonet
Anonym

Måste bara säga att jag älskar att följa renoveringen av ert fina hus. Men tänkte fråga om golvet, ska ni lägga det i hela huset eller blir det bara i kök/matdel? För visst är det så att köket sitter ihop med vardagsrum och sovrum? Jag älskar genomgående golv i alla rum så undrar hur ni tänker där. Kram

Svar: Hejsan! Än så länge ligger det i kök, mat och hall. de rummet som sitter ihop så att säga. I utbyggnaden som sovrum och vardagsrum är är ett annat golv :) Får se om det blir samma eller något annat, Har inte riktigt bestämt mig! :) Kramar
designbymirelle