Sno stilen

 
Hej snyggingar! 
 
Hoppas ni haft en lika härlig helg som mig! Saker i huset har verkligen fallit på plats, och vi kan nu stolt säga att vi har ett fullt färdigt kök! Vilken jäkla känsla alltså. Jag längtar verkligen tills jag kan ta er med på hela resan i köket i ett blogginlägg, men några småsaker ska ordnas till innan det. Så, idag tänkte jag att vi ska Sno stilen igen - från ingen mindre än mig själv! Här kommer alltså en moodboard samt en bild från vårt nya vardagsrum. Jag har lagt till några saker som inte ännu finns i rummet men som snart kommer dit, när man flyttar in finns det alltid några detaljer som tar sin lilla tid att komma på plats, haha! 
 
 
Vi kan ju försöka att inte tänka på att Olsson har veckans rengöring av de nedre regionerna mitt i bilden, haha!
 
1 // Vår soffa heter Mammuten och färgen är krämvit. Det är modulsoffa och vi har helt enkelt köpt två moduler 1,5 sits och satt ihop till en soffa! HÄR hittar ni vår soffa! 
2// Taklampan som ännu inte är uppe i vardagsrummet är denna underbara lampa, ingen mindre än Ingo Maurers Zettels´z och ni hittar den HÄR!
3// Den underbara pälskudden som är en riktig favorit för mig och kommer från Byon. Nummer 3 fick även min underbara matta, haha, det är en ullmatta som du finner HÄR! 
4// Skinnpuffen hemma hos oss har hängt med ett bra tag och är fortfarande en höjdunkt i vardagsrummet. Den finns bland annat HÄR.
5// Jag använder inte jättemycket färg, men kuddarna i soffan i denna härliga mörka gröna färg i sammet hänger med ett bra tag till! Jag köpte mina på Hm home.
6// Jag får många frågor om min stora urna som jag använder i många rum hemma, och den jag har kommer från Tine K.
7// Mitt soffbord kommer från bästa IKEA!
 
Lämna gärna ett hjärta om ni tycker att jag ska sno stilen från fler rum här hemma!  
Victoria

Så himla härligt rum! Gillar särskilt de omålade dörrarna mot den marockanska viben i sovrummet. Supermysigt :)

Svar: Tack snälla! Är så glad att jag inte målade dörrarna som jag hade tänkt först :)
designbymirelle