Söndag

Hej snyggingar! 
 
Här på bygget går det framåt! Köket börjar ta form, saker hittar sin plats, och vi börjar sakta men säkert bo in oss! Det är verkligen fantastiskt att se ett kök växa fram, det tar enormt med tid och pengar att renovera - men det är verkligen värt det! Att få bygga upp sin egna lilla borg. Jag brukar förklara det lite som att när jag stiger in i huset finns inget annat! Väldigt speciell energi som inte är så vanlig! Jag älskar det! Har fått tacka nej till en hel massa härliga saker - allt från galor till att medverka på föreläsningar och poddar - men det är iallafall så värt det! Fick förfrågan om att medverka i podden Carter och Celin med grymma Lulu Carter och Maria Celin. Tyvärr fick jag avböja den just nu - men håll utkik i framtiden! 
 
 
Lite renoveringsgotte bland alla lådor! Ja, så ser det ut så det är vad jag visar! Först försökte jag vinkla allt på bilden så att det skulle se så perfekt och färdigt ut, men sen kände jag bara ”gud, vad hålle jag på med. Vem försöker jag lura?”
 
 
Jag längtar tills tiden finns för lite mer detaljerande blogginlägg! Tänkte köra en genomgång av alla val i köket, visa er lite nya rum och visa er mer detaljer! Håll ut! 
 
Ha en mysig kväll nu!