Framsteg

Hej snyggingar! 
 
Det är inget speciellt riktat inlägg det här - utan bara lite tankar från mig till er. Främst en liten uppdatering i hur renovering fortgår i Villa Björkbacka! Häng med! 
 
 
Saker och ting börjar verkligen falla på plats nu, stommar byggs upp och vitvaror har landat hemma hos oss! Nu kanske man snart kan äta något annat än micrad ravioli, haha! 
 
Ja, vad är det då kvar att göras? 
1. Sätta upp alla stommar och hämta diskmaskin från Ikea!
2. Ha ut leverantör av stenskivor för mätning!
3. Sätta upp lampor och snygga uttag och lampknappar. 
4. Koppla in spis.
5. Hitta en matta samt taklampa till matplatsen.
6. Sätta upp gardiner matplatsen. 
7. Designa och bygga ett eget vinställ i ett litet mellanrum mellan vägg och stomme på högskåp. 
8. På med lister och sätta upp hyllor ovanför diskbänken! 
 
Ja, det där var ju skönt att skriva ner för mig med faktiskt för lite översikt - haha! 
 
 
Tror verkligen det kommer bli ett helt magiskt kök! Tryck hjärta om ni tror samma! 

Enkla fengshuitips

Godkväll mina pärlor!
 
Måste passa på att tipsa om det som ligger mig varmt om hjärtat, fengshui och skapa ett hem som inte bara är vackert, utan får dig att må bra också! Här kommer fem enkla tips man kan ha med sig om man vill inreda sitt hem lite mer i enighet med fengshui. 
 
1. En liten vas med en snittblomma kostar inte mycket men gör så otroligt mycket för intrycket om du ställer den på handfatet i badrummet. Blommor är en chihöjare och passar perfekt att använda i badrum. 
 
 
2. Placera helst inga tunga lampor eller kristallkronor ovanför sängen. Det skapar en orolig chi då man omedvetet kan oroa sig för att den kan falla ner på dig när du sover. 
 
 
3. Addera gröna växter i alla rum, det är bra både för luften och atmosfären! I badrummet ska du dock inte ha kaktusar eller andra spetsiga växter, här inne är vi ju som sårbarast. Satsa på mjuka härliga former. 
 
 
4.  Placera en spegel bakom en vas med snittblommor så får du dubbel effekt! Dubbelt med god energi alltså!
  
5. Ha dina färska kryddor nära vasken i köket. Denna chihöjare kommer passa perfekt att kontrastera den nedåtgående energin som finns i ett avlopp. 
  
Bild: Fastighetsbyrån
 
Små ändringar kan verkligen göra mycket för välbefinnandet! Hjärta om ni gillar fengshuitips!

Efterlängtad favorit

Inlägg i samarbete med Forever 
 
 
 
Ni som hängt med mig ett tag vet att jag fått upp ögonen för att ta hand om min hy och faktiskt lägga lite extra tid på rutinen kring huden. Ja, tro det eller ej, men jag använde ju max handtvål innan, haha! Sen att serien jag använder till natten är anti-age säger man ju inte nej till, åren går så att säga! Nu har iallafall mitt favoritmärke Forever kommit med två nyheter till deras bassortiment som jag verkligen har fallit pladask för! Så nu utökar jag min lilla rutin med produkter även på dagen! Hallelulja, man känner sig ju snart riktigt kittad inom det här, haha! 
 
 
(Renovering tar även hårt på manikyren - haha!)
 
Här har ni alltså nykomlingarna - specialriktad hudvård! Det är en dagkräm med solskyddsfaktor 20 (hade ingen aning om att man faktiskt skulle använda detta även om det inte är sommar) och ett ansiktsvatten som återställer PH- balansen i huden. Sen vi flyttade till huset, eller så har det kanske med stressen att göra, så har min hy börjat törsta efter F U K T! Nu när jag skriver detta kan det säker bero på all renovering också, damm osv. Iallafall så fick jag ett så underbart tips att köra Balancing toner i en liten sprayflaska som man kan fräscha upp huden med mellan varven! SÅ underbart kan jag säga. Perfekt om man sitter länge i torr luft på jobbet eller liknande också. Ansiktsvatten har jag aldrig testat innan men det blev verkligen en favvis direkt! Om ni vill läsa allt om produkterna kan ni göra det HÄR . Såklart är en av huvudingredienserna Aloe Vera! 
 
 
 
Ett litet tips om det finns fler torra själar där ute, haha! Ha en underbar fredag nu snyggingar! 
designbymirelle - forever - foreverliving