Designbymirelle i Leva & bo

Hej snyggingar! 
 
Ikväll publicierades reportaget som grymma Leva o bo gjorde hemma hos mig i December. Imorgon kommer ni även att kunna se hela reportaget i tidningen! Det är verkligen en ära, att få så himla fin publicietet, från Sveriges största inredningsmagasin! Tryck här om ni vill läsa hela artikeln. 
 
 
 
Det är alltid superroligt att se sitt hem från en annan persons vinkel, om ni klickar er in på artikeln kommer ni se bilder på exempelvis mitt kök, som jag själv aldrig fotar. I artikeln pratar vi om hur jag tänker kring inredning, att jag vill att den ska få en att må bra, snarare än att vara helt perfekt. Men även om hur man egentligen når sin dröm. Jag har ju utbildat mig inom inredning hos inredningskurser.se, och nu har Leva o bo tillsammans med min gamla skola lanserat en rad härliga utbildningar. Kolla in dom här! Perfekta för de som bara är intresserade av inredningen, eller helt enkelt vill skaffa sig mer kunskap inom det för att kunna jobba med inredning. 
 
 
Nu är jag supernyfiken på reportaget i tidningen, det är alltid speciellt att hålla något i handen och se sitt lilla verk (lägenheten) ta plats på sidorna. Det blev liksom ett vackert avsked av den här underbara lägenheten, jag kommer verkligen att sakna att bo här. Med hela mitt hjärta så hoppas jag såklart att Villa Björkbacka kommer ge mig samma underbara känsla som jag haft här vid slottet alla år. Så ja, artikeln blev en sista hyllning till det första stället jag någonsin känt mig helt hemma på. 
Fotograf samtliga bilder: Lina Eidenberg Adamo 
 
Ja, det är väl dags att säga det, även om jag har en vecka kvar i lägenheten, hejdå vackra Pagebyggnaden, jag kommer sakna dig! 
Strömsholm - designbymirelle - inredningsblogg - leva&bo - levaobo
cgstyle.se

Fina bilder på ett underbart hus :)

Svar: Åh men tack snälla du jag älskar det verkligen!
designbymirelle