Förvandla

Inlägg i samarbete med Happyhomes 
 
Hej fina! 
Äntligen har jag en sekund över att sätta mig ner och plita ner ett härligt inlägg om renoveringen av sovrummet! Så galet roligt att ni är så många som hört av er och älskar den här färgen lika mycket som oss! Responsen på Instagram ska vi inte tala om - blir helt varm! Men nu kör vi igång tycker jag! Jag valde alltså en härlig Mineralfärg från Jotun - superbra hjälp såklart hos Happyhomes Runes färger i Västerås! Vi kom fram till en kulör som passade mina önskemål och färgen blev till slut Lady Minerals Kalkgrå. Tapeten i bakgrunden är alltså det jag målade på. Jag grundmålade med en Lady Balance grundfärg för bästa resultat i och med att tapeten var småmönstrad! Uppdukat för målarfest var det här! 
 
 
 
Det som är så spännande med den här kalkfärgen är att man målar den med pensel! Så ingen vägg kommer vara den andra lik. Sen blir resultatet helt matt och sådär underbart kalkigt. Man kan styra uttrycket i väggen genom att dra långa eller korta drag! 
 
 
Det första jag har att säga till er alla är - bli inte rädda för hur färgen ser ut när ni först målar på den! Den bli så himla mycket ljusare! Den beter sig nästan som lera. Grymt rolig att måla med och jag längtar redan till kökets väggar! 
 
 
Torkningen är en process bara det - se hur mycket den förändras! För att slutligen ha detta resultat! 
 
 
 
Visst är den fantastisk? Lite ljusare på bilden nere och jag älskar verkligen hur väggarna lever upp i alla olika dag/kvällsljus! 
Happyhomes - jotun - jotunlady - renovering
Anonym

Är det samma färg på båda väggarna?

Svar: Ja det är samma men ljuset faller sig lite annorlunda bara :)
designbymirelle

Ida

Undrar också om det är samma kulör, ser nämligen ut som att väggen bakom sänggaveln är lite mörkare men kan ju vara ljuset som spelar en ett spratt... Vore superglad för svar! 😘

Svar: Ja det är samma, bara ljuset som faller lite annorlunda på :)
designbymirelle

Carro

Vilk också veta om det är samma färger ;) Och hur du resonerade kring att välja just den i ett sovrum? Snyggt är det i alla fall!

Svar: Ja det är samma färg men ljuset är lite annorlunda :D Jag tycker den passar helt perfekt för ett sovrum :D
designbymirelle

CG Style

Såååå fint! Vilken förvandling.
Där ser man vilken skillnad färg kan göra!

Svar: Åh tack snälla du va roligt att du gillar :D
designbymirelle