Inred med gröna växter

 Inlägg i samarbete med Interflora
 
Hej snyggingar! 
Jag har i detta inlägg fått möjligheten att guida er alla i hur man kan inreda med härliga gröna växter och detaljer till våren. Inlägget är ett samarbete med grymma Interflora som tillhandahåller allt från grönväxter, snittblommor och krukar till vaser och andra dekorationer för inredningen! Eftersom jag är skolad inom fengshuin så ligger gröna växter mig väldigt varmt om hjärtat. Energin man får av levande växter är fantastisk för hemmet. Genom att placera en växt i ett hörn kan du få rummet att kännas större, genom att ställa en liten växt i närheten av handfatet hjälper du energiflödet som på platsen annars är nedåtgående upp och genom att placera passande växter i sovrummet kan du förbättra din sömn. Ja, ni hänger ju med, det finns så mycket fantastiskt med att inreda med växtlighet att listan kan göras väldigt lång. I det här inlägget tänkte jag visa er några av saker! 
 
 
Det första jag tänkte visa er är att inreda med härliga krukväxter. Mitt hjärta slår lite extra för Monstera - som är en fantastisk växt. Till denna har jag valt en härlig keramikkruka med den där perfekta operfekta perfekta looken. Alla detaljer jag skriver om i detta inlägg finns att hitta hos alla Interflorabutiker (ej ombud eller online). 
 
Jag gillar att inreda min lilla smala bänk med massor av blandade växter, allt från snittblommor till vanliga växter. På våren har jag några små odlingar och bänken får även besök av små ärtskott och sticklingar då och då. Även den stora hängväxter har jag valt att placera i en av de underbara keramikkrukoarna. Denna står även i en piedestal, jag älskar kontrasten mellan en hög piedestal och en hängande växt. Vid närmare eftertanke så älskar jag faktiskt hängande växter på alla sätt och vis, haha!
 
 
 
 
Även snittblommor kan man ju använda sig av på lite olika vis, i detta inlägg finns de både i en hängande väggbonad, i en vas och i några småvaser av återvunnet glas! 
 
 
 
Visst får man en energiboost bara av att se på bilderna? 
 
Ha en underbar dag och lycka till med att inreda med härlig växtlighet till våren! 
bukett - gröntärskönt - interflora - krukor - theflowereffect - vaser - växter - växtlighet