Räknar dagarna

Hej mina fina! 
 
Hur mår ni? Sambon här hemma uppmärksammade mig nyss på att jag faktiskt pratar om huset eller flytten konstant, haha! Och ja, det gör jag nog! Min tanke nu är iallafall att jag ska ventilera med er alla istället, så gubbstrutten kan få vila öronen från mig - ett tag iallafall! 
 
Nu känns det verkligen som att jag räknar dagarna, men samtidigt känner man en ständig känsla av att man ligger efter i planeringen! Främst känns det som att jag packar och packar men inget försvinner, haha! Fler som känt av detta vid större flyttar? Man skulle kunna förklara det som att mina skåp och garderober föder nya saker efter varje låda jag packat ihop! Jag har tagit till mig av alla tips jag fått om att märka upp lådor noga, tror ni sambon skrattade ihjäl sig när han lyfte bort lådan jag märkt med - Pärmar, krukor och tyll. Ja, man skulle ju vara specifik, haha! Ni kan ju tänka er hur mitt förvirrade flyttsinne ens tyckte det var en logisk kombo att samla i en låda! 
 
 
Älskar att vi fått möjlighet att få gamla bilder på Björkbacka också! Jag har sagt det förrut till er alla, men det känns på något konstigt sätt som att det var meningen att vi skulle bo just här. Tror ni på sånt? Att en del saker bara var meningen? Jag ska sluta babbla med er alla nu, och fortsätta terrorisera min sambo med viktiga frågor om - möss, färger, blommor, odling, golv och allt annat som snurrar här i mitt lilla huvud! 
 
Tryck hjärta om ni ser fram emot detta lika mycket som jag! 
Micaela

Alltså wow vilket fint hus!

Svar: Tack snälla du vi trivs verkligen om fisken i vattnet här!
designbymirelle