Vår/sommar hos Hm Home

Hej fina! 
 
Hur mår ni? Jag sitter och kisar in mot det lilla solljuset som bjuds dessa mörka dagar. Man får ju vara tacksam för det lilla tänker jag! I och med det börjar jag drömma om ljusa nyanser, varma sommarkvällar, naturmaterial och välmående inomhusväxter. Alla mina underbara växter som mådde så bra under sommaren börjar alla se lite sorgliga ut nu. För att fira att våren snart är här, det är ju för tusan bara några månader kvar, tänker jag visa er hur Hm Home inreder i vår. Häng med! 
 
 
Den här bilden - stylad av Lotta Agaton är verkligen exakt hur jag känner inför våren i huset. Beige, vackra gröna växter som verkligen tar plats, vilsamt helt enkelt. Fullkomligt älskar det! 
Den väldigt dova rosa kommer vi att se mycket av, nu är jag själv inget fan av rosa i inredningen men plockar upp all inspiration inom det beiga färgspektrat från bilderna! Att komma ihåg när man jobbar mycket med rosa är att också använda sig av naturmaterial som grundar och balanserar inredningen. 
 
 
Ser ni förresten alla snygga statyer på bilderna? Älskar dom och just statyer är ju med på min lilla lista om 2018 trender. Alla dessa bilder är alltså stylade av Lotta Agaton och fotade av Heidi Lerkenfeldt. Något som passar mig lite bättre är den gröna inspirationen som Hm Home också levererar denna SS18. 
 
 
 
Grönt är ju en fantastisk neutral färg som är perfekt i de flesta typer av rum. Den ger oss lugn och energi. 
Bilder: Hm Home
 
Ja, vad säger ni, är ni mest rosa eller gröna? 
grönaväxter - hmhome - lottaagaton - rosa - ss18 - sängkläder - trender2018
Anonym

Gillar både rosa och grönt. 😍

Svar: Samma för mig :D
designbymirelle

Madeleine

Grön 🧚🏼‍♂️

Svar: Ja det är underbart!
designbymirelle

Marlen

Åh, jag säger definitivt rosa. Jag hade en otroligt stressig period i livet och valde förra året att måla alla väggar i huset i samma mjuka beiga färg. Till det tog jag in gammelrosa dova toner. Älskar det! Jag känner sånt lugn. Samtidigt som det känns fräscht. Jag har precis som du, även satsat på mycket naturmaterial och levande växter. Känner att det håller länge än. Jag får ett harmoniskt och lugnt intryck hemma vilket jag behöver efter alla olika intryck jag får i omvärlden varje dag.

Svar: det låter precis som ett bra val av färg till det behovet du hade :) Det är verkligen fantastiskt fint! Ha en underbar dag !
designbymirelle