Budget eller lyx

Ja, då var det hög tid för veckans Budget eller lyx här på bloggen. Denna vecka är det inte direkt något som är identiskt, men jag tror mig känna att inspirationen kommer från lyxvarianten. Vi kör igång! 
 
 
På lyxsidan har vi ingen mindre än en kudde med det fantastiska mönstret Dancing Crane designat av Emma von Brömssen. Underbart vackert mönster. Känns som att just detta mönster satte tranorna på kartan helt enkelt! Denna vackra kudde går loss på 785:-. 
 
 
 
 Budgetvarianten är inte i närheten av lika snygg, men man anar nog att inspirationen kunnat komma från Emmas snygga design. Denna kommer från Hm home och kostar så lite som 49:-. 
 
Så, vilken väljer ni, budget eller lyx? 
 
 
 
 

Drömjobb

Hej mina fina! 
 
Att få kombinera allt det jag älskar; nya människor, kreativitet, vackra miljöer och att få lära ut av det jag älskar, det är måste väl fasen vara ett drömjobb? Och det är precis vad retreatet jag ska leda i Frankrike i Oktober kommer att innehålla! Det kommer att vara en helg fullspäckad med workshops om sociala medier, workshops, inredning och foto. Men självklart härliga middagar, en fantastisk location och lite härlig antikshopping står på scehmat. Det finns ett fåtal platser kvar till retreatet - för att boka och läsa all information klickar ni HÄR. Vi kommer att bo på fantastiska La Belle Vue i Sydfrankrike. 
 
Foto: Anna Malmberg och Mari Strengheilm
 
Det kommer bli en helt fantastisk helg detta och jag ser verkligen fram emot att få spendera massa tid med nya fina vänner. Vi kommer bara att bli 7 deltagare på detta retreat, så det blir riktigt nära och mysigt. 
 
Foto: Yvonne Tenninge
 
Veronica som är organisatör för detta retreat har också haft fantastiska retreat i Andalusien och kommer även att att ha ett härligt retreat för blomälskare i Toscana i September! 
 
Foto: Irene Berni och Puscina Flowers
 
Bild från retreatet i Andalusien av Diana Lovring 
 
 
Ha en underbar dag snyggingar! 

Min loppislista

Sommaren är full av härliga loppisrundor. Alla små härliga gårdsloppisar öppnar upp och många större loppis säljer ut inför den stundande hösten. Fyndläge med andra ord! Ja, vad letar jag då efter i loppisdjungeln denna sommar? 

Min loppislista

(null)

1 // Fler handblåsta glaskulor till mina vattentunnor står alltid på listan! Alla storlekar och färger såklart. Dessa vackra kommer från Ludvigsdal.se. 
2// Skulpturer och byster hittar man fortfarande relativt billigt om man har tur. Älskar att inreda både fönster och vitrinskåp för att skapa en intressant look! Bild: Auktionsverket.se
3// Jag är även ute efter fler ametister. Några få gånger har jag fyndat ädelsten på loppis, tyvärr är det ju fler än mig som dras till dessa vackra naturens skapelser så det blir svårare och svårare! Men det är bara hålla ögonen öppna! Bild: kristallrummet.se.
4// Sist men inte minst söker jag efter den perfekta lilla tvättservisen till gästrummet. Inte för att mina gäster ska tvätta sig i det men för att det ju är så rackarns vackert bara! Tvättservisen Como är en dröm! Bild från Tradera.

Vad letar ni efter på loppis i år? 

(null)
loppis - loppislista