Drömjobb

Hej mina fina! 
 
Att få kombinera allt det jag älskar; nya människor, kreativitet, vackra miljöer och att få lära ut av det jag älskar, det är måste väl fasen vara ett drömjobb? Och det är precis vad retreatet jag ska leda i Frankrike i Oktober kommer att innehålla! Det kommer att vara en helg fullspäckad med workshops om sociala medier, workshops, inredning och foto. Men självklart härliga middagar, en fantastisk location och lite härlig antikshopping står på scehmat. Det finns ett fåtal platser kvar till retreatet - för att boka och läsa all information klickar ni HÄR. Vi kommer att bo på fantastiska La Belle Vue i Sydfrankrike. 
 
Foto: Anna Malmberg och Mari Strengheilm
 
Det kommer bli en helt fantastisk helg detta och jag ser verkligen fram emot att få spendera massa tid med nya fina vänner. Vi kommer bara att bli 7 deltagare på detta retreat, så det blir riktigt nära och mysigt. 
 
Foto: Yvonne Tenninge
 
Veronica som är organisatör för detta retreat har också haft fantastiska retreat i Andalusien och kommer även att att ha ett härligt retreat för blomälskare i Toscana i September! 
 
Foto: Irene Berni och Puscina Flowers
 
Bild från retreatet i Andalusien av Diana Lovring 
 
 
Ha en underbar dag snyggingar!