Kvällstankar och mitt bästa inredningstips

Hej snyggingar! 
 
Mörket har fallit men lika böljande varmt i vårt lilla hus för det! John Blund verkar inte vara intresserad av att besöka mig ikväll, så jag skriver av mig lite här på bloggen istället. På senaste tiden har jag blivit mer och mer ointresserad av trender, perfekta bilder och stilleben och mer och mer intresserad av inredning i vardagen, vad som får oss att må bra, och vikten av att verkligen känna efter i magen när man inreder. För vet ni? Mitt bästa inredningstips kommer inte att vara färgkombinationer, blanda gammalt och nytt eller ett speciellt sätt att arrangera kuddarna i soffan på. Mitt bästa inredningstips är att känna efter i magen. Har ni testat det? Inred en del i ett rum, backa tre steg, iaktta alla delar, och känn efter långt där inne i magen, känns det bra? Blir du glad/lugn/stressad osv? 
 
Det låter ju busenkelt, men det tokiga är att vi i dagens samhälle inte ens tar oss den tiden. Vi köper inredning vi ser i tidningar och medier, placerar ut den och kör vidare i livets autopilot. Lite så är nog livets mening tror jag, sådär enkelt uppenbar och okrävande, men ändå så rackarns svår att fånga in ibland. Så ikväll tipsar jag er om det enkla, att ta en stund, några andetag, och verkligen känna in vad ni älskar och mår bra av i era hem. Det spelar liksom ingen roll om det är en delikat design, en gammal loppisask, virkade kuddar eller halvfula statyer, om dom gör din vardag, och dig, lugn och glad och välmående, så är du på rätt spår i din väg mot att skapa ditt eget drömhem! 
 
 
Mitt hjärta pirrar lite extra av sten, runda former, matt finish och gamla grejer! Allt som finns i denna bild från mitt kök! 
 
Lycka till hjärtan! 
Tips - inredningstips
Malin

Hej! Var kommer dina fina kökslampor från?

Svar: Hejsan! Dom kommer från Markslöjd och heter Vättern :D
designbymirelle