Min loppislista

Sommaren är full av härliga loppisrundor. Alla små härliga gårdsloppisar öppnar upp och många större loppis säljer ut inför den stundande hösten. Fyndläge med andra ord! Ja, vad letar jag då efter i loppisdjungeln denna sommar? 

Min loppislista

(null)

1 // Fler handblåsta glaskulor till mina vattentunnor står alltid på listan! Alla storlekar och färger såklart. Dessa vackra kommer från Ludvigsdal.se. 
2// Skulpturer och byster hittar man fortfarande relativt billigt om man har tur. Älskar att inreda både fönster och vitrinskåp för att skapa en intressant look! Bild: Auktionsverket.se
3// Jag är även ute efter fler ametister. Några få gånger har jag fyndat ädelsten på loppis, tyvärr är det ju fler än mig som dras till dessa vackra naturens skapelser så det blir svårare och svårare! Men det är bara hålla ögonen öppna! Bild: kristallrummet.se.
4// Sist men inte minst söker jag efter den perfekta lilla tvättservisen till gästrummet. Inte för att mina gäster ska tvätta sig i det men för att det ju är så rackarns vackert bara! Tvättservisen Como är en dröm! Bild från Tradera.

Vad letar ni efter på loppis i år? 

(null)
loppis - loppislista
Stina

Jag letar lampor i olika former, mattor, stolar och krukor! Har tagit över mitt barndomshem och försöker renovera/inreda det åt funkis-hållet (mixat med annat som faller oss i smaken och fungerar) som jag alltid älskat. Huset stod färdigt -62/-63 och skulle vilja köra lite inredningen åt det hållet (lika bra att passa på när mannen också nappat på den iden!). 😁😍

Svar: Åh wow så roligt. Då finns det mycket skatter där ute som bara väntar på att komma hem till dig ju :D Lycka till!
designbymirelle

Conny

Loppis är alltså kul. Man går runt bland grejer och plötsligt hittar man något man kan ha till nytta. Då är det ju såklart bra att den inte kostar så mycket. Samt att det är miljösmart att den kommer till användning i stället för att slängas.

Svar: Ja det är verkligen superroligt :)
designbymirelle

Anonym

Sååå fint med glasbubblor i tunnan!! Wow!! /Louise

Svar: Va roligt att du gillar det, jag älskar det verkligen!
designbymirelle