Det är ju snart jul

Inlägget innehåller en annonslänk
 
Hej snyggingar! 
 
Herregud nu kommer ni sluta följa mig blogg när jag berättar det här.... Jag har köpt årets julkulor! Jag vet inte riktigt själv om jag ska skratta eller gråta, haha. Skämt åsidor, jag har verkligen suktat efter de här underbara kulorna så länge men inte slagit till. Nu fanns de på rea, och jag körde bara! Köpte på mig 12 stycken när jag ändå var igång. 
 
 
 
Hur fina är dom inte? Snäckor är en sån energihöjare för mig, och här i Björkbacka kommer det blir helt fantastiskt med en vacker bohemgran fyllt med snäckbollar! För övrigt är de ju verkligen lika snygga som dekoration året om! Iallafall HÄR (Annonslänk)  kommer dom ifrån och kostade 299:- för 6 stycken. 
 
 
 
 
Visst är de härliga? Är jag galen som ens kan tänka på julgranar i juni? Förmodligen, ja. 
Julpynt - bohem - bohemian - christmastree - julgranspynt - lovewarriors

Midsommar på Björkbacka

Hej fina vänner! 
 
Har ni haft en fin midsommar? Vi har haft huset fullt med familj och vänner hela helgen och jag verkligen njuter av energipåfyllningen! Helt underbart. Vi firade med god mat och bastukväll på midsommarafton med de närmsta och laddade för en riktig kalaskväll här ute på landet på lördag. Jag tänkte bjuda på ett litet bildsvep till er alla! Dukningen på midsommar blev en härlig bohodukning med kristaller och midsommarblommor! 
 
 
 
 
Det bästa med den här dukningen var att det är verkligen ett totalt ihopplock av vad jag och mammis hade hemma. Mamma är mästaren på blommor så hon tog hand om den biten! Man måste ju älska att skapa med det som finns endå, lådorna är gamla tvållådor, kökshanddukar som serbetter, lite kristaller, glasflaskor och snäckor. När man bara hör det tänker man kanske mest att det kommer bli fullt kaos, haha! 
 
 
Jag har ju någon grej för att lägga saker i vatten också, blir inte allt så mycket vackrare när det är i vatten eller flyter? Kanske bara är jag, haha. Naturen i sin vackraste form liksom. 
 
 
 
De fina kransarna hade vi beställt från en tjej i Västerås som heter Lilla Blomsteriet. Jag tryckte ju in lite jobb på midsommarafton också så tiden räckte inte riktigt till för kransskapande by myself. 
 
 
Hoppas ni hade en härlig midsommar!  
Dukning - bohem - bohemiskdukning - midsommar - midsommardukning - midsommarkrans - Återbrukamera

Ikeahack

Godkväll fina läsare! 
 
Finns det något härligare än ikeahack? Att ta en simpel produkt från Ikea som också oftast har ett väldigt fördelaktigt pris och göra det till något personligt och lyxigt är ju bara underbart! Jag tänkte visa er hur man kan förvandla Ikeas spegel UNG DRILL till en lyxig barockig spegel! 
 
Här har vi alltså hur spegeln ser ut från början. Väldigt snygg som den är såklart, men lite mässing säger man ju inte nej till! 
 
 
Visst blir det väl en helt annan spegel? Eftersom jag är ett riktigt loppisfreak är det så många som frågat om jag hittat denna spegel på loppis! 
 
 
På denna spegel har jag inte gjort något förarbete och har sprayat med Biltemas guldspray. 
 
 
Vad säger ni? Tryck hjärta om ni gillar det här enkla ikeahacket!