Förändringens tider

Hej babes! 
 
Jag tänkte namnge det här inlägget med kaos, men insåg efter lite eftertanke att det här ju blev något riktigt bra, fast jag trodde att det var kaos, haha! Jag hade ju planen för vårt gästrum helt klar, MEN, jag stötte på lite patrull med tapeten som är väldigt slutsåld. Hur kommer det sig att man alltid lyckas välja det som är slutsålt? Jag drabbades iallafalln av en kort stunds panik, tills jag insåg att det här var ju fasen meningen! För vet ni vad jag hittade när jag kollade en extra gång i tapetdjungeln? Världens mest fantastiska tapet som heter Grace!! Så japp, det blev ett tapetbyta i sista sekund! Jag går från den stormönstrade tapeten Flora Sandbergica till underbara Grace med vackert 20-talsmönster. 
 
 
Här kommer en närbild på tapeten så ni riktigt ser hur underbart mönster det är. Tänk er att komma in i gästrummet, först lägger man inte märke till de små aporna, sen tittar man närmare och ser att det är apor everywhere! Helt fantastiskt! Jag är ju en riktig fegis när det gäller tapeter och färger så det här är verkligen utanför min comfortzone kan jag säga! 
 
 
Jag tror att trots att det kommer bli mer mönster, kommer hela intrycket i rummet bli lugnare. Här kommer även den uppdaterade moodboarden. 
 
 
Tryck hjärta om ni också känner att det är dags att gå utanför comfortzonen och skapa något som ingen annan har! 

Budget eller lyx

Hej igen kära läsare! 
 
Det har blivit hög tid för veckans Budget eller lyx-inlägg här på bloggen! Jag är väl inte den enda som fallit pladask för alla snygga solspeglar som finns på marknaden? Jag älskar hur en solspegel ger fin energi och värme till ett rum genom att vara lika mycket konstverk som spegel! Vi startar igång med lyxsidan! 
 
Den här solspegeln kommer från Newport Home och går loss på 4399:- . Den här spegeln är lite större än budgetvarianten.
 
 
 
På budgetsidan har vi den här vackra spegeln - och priset? Ynka 799:- (!) Här hittar ni den. (Annonslänk) 
 
Så vad väljer ni denna vecka? Budget eller lyx? 
 
 
Budget - lyxellerbudget

Midsommar

Hej fina! 
 
Inlägg innehåller annonslänk 
 
Nu springer tiden, kvällarna är underbart ljusa och midsommar står för dörren. Jag passade på att dekorera Mattias sida av sängen med min klänning, haha! Han vägrar dekorera sin sida av sängen så jag tänker att jag hjälper honom lite på traven! 
 
 
 
 
Bara jag som älskar utsvängda armar på klänningar? Klicka HÄR för att komma till inköpsställe för klänningen.  (Annonslänk)
 
 
 
Ha en underbar dag!