Böcker som verktyg

Hej fina! 
 
Ni är många som visade intresse för att jag skulle ge er tips om era fönsterbrädor och hur man kan inreda dessa. Det är lite klurigt när man väl står där faktiskt, men en sak är säker, fönster älskar böcker! Så idag tänker jag ge er 3 tips på hur man kan använda böcker i sitt fönster när man inreder! 
 
 
Här kan vi se hur man kan jobba med böcker i hög för att skapa nivåer i fönster. Det är mitt number one tips i fönster, jobba nivåer, inget ser levande ut om allt har samma höjd. Helt perfekt att stapla ett par böcker under så får du en hög nivå på den delen av fönstret! 
 
 
I detta fönster har vi jobbat med böcker ståendes. Här gäller det såklart att man har två eller en bok som man tycker har en vacker look eller helt enkelt bara är väldigt intressant. Den kommer att synas som en stor del av inredningen i fönstret. Ställl två böcker lutade mot fönstret när varandra, inred med en härlig ljuslykta framför och du har skapat ett riktigt levande litet hörn i fönstret. 
 
 
I sista förslaget har jag valt en IT-bok som tar hedersplatsen mitt i fönstret. Här passar det perfekt att använda en riktigt stor härlig bok eller en bok med framstående ryggtext. Välj en du gillar och som matchar just din stil! 
 
Hoppas ni gillade min lilla guide om hur man kan använda sig av böcker i fönster för att skapa en balanserad snygg inredning på fönsterbrädan! 
 
Tryck hjärta om ni gillar idén med böcker i fönster! 
Lina

Hej
Superbra tips 👍🏻 Måste fråga bara om du vet vart den fina lampan på bild nr2 är ifrån?

Svar: Hejsan, det är gjort i ett program med en stor bildbank så vet tyvärr inte var just den kommer ifrån. Kramar
designbymirelle