Förändringens tider

Hej babes! 
 
Jag tänkte namnge det här inlägget med kaos, men insåg efter lite eftertanke att det här ju blev något riktigt bra, fast jag trodde att det var kaos, haha! Jag hade ju planen för vårt gästrum helt klar, MEN, jag stötte på lite patrull med tapeten som är väldigt slutsåld. Hur kommer det sig att man alltid lyckas välja det som är slutsålt? Jag drabbades iallafalln av en kort stunds panik, tills jag insåg att det här var ju fasen meningen! För vet ni vad jag hittade när jag kollade en extra gång i tapetdjungeln? Världens mest fantastiska tapet som heter Grace!! Så japp, det blev ett tapetbyta i sista sekund! Jag går från den stormönstrade tapeten Flora Sandbergica till underbara Grace med vackert 20-talsmönster. 
 
 
Här kommer en närbild på tapeten så ni riktigt ser hur underbart mönster det är. Tänk er att komma in i gästrummet, först lägger man inte märke till de små aporna, sen tittar man närmare och ser att det är apor everywhere! Helt fantastiskt! Jag är ju en riktig fegis när det gäller tapeter och färger så det här är verkligen utanför min comfortzone kan jag säga! 
 
 
Jag tror att trots att det kommer bli mer mönster, kommer hela intrycket i rummet bli lugnare. Här kommer även den uppdaterade moodboarden. 
 
 
Tryck hjärta om ni också känner att det är dags att gå utanför comfortzonen och skapa något som ingen annan har! 
Livingroom

Hejsan,
Jättefin tapet, förstår att du bytte ..;).
Vill även fråga vad du använder för progam när du gör collage, typ det du gjort till detta inlägg?

Ha en fin midsommar,

-Lotta-

Svar: Ja jag är faktiskt glad jag med. Ser så fram emot att sätta igång med renoveringen nu! :) Jag gör det bara i pages :D
designbymirelle

Sabina Arvidsson

Var kommer den nya tapeten ifrån med aporna? den är helt fantastisk!

Svar: Den är från Sandberg och heter Grace :D Visst är den underbar!
designbymirelle

Marlen

Jag är själv en person som gillar dova färger i mitt hem. Ska kanske inte kalla det färg :) det är mest vitt, beige, och lite puderrosa på sin höjd. Sen kom jag på den brilliant idén när vi bytte kök att våga lite mer, så jag satte upp en tapet från PIP med färger och mönster. Efter fyra dagar fick jag måla över den för jag fick hjärtklappning av den, haha! Jag älskar färg och mönster hos andra, men har accepterat att det pågår så mycket i min hjärna som det är, att jag behöver lugn och ro i min inredning!
Men eftersom jag älskar det hos andra så ska det bli jättekul att se ditt gästrum färdigt!!

Svar: Åh jag förstår precis vad du menar. Jag hade nog inte vågat detta i ett av rummen på nedervåningen. Jag kan ju alltid bara gå ner för trappen och inte se den om den framkallar oönskade effekter tänker jag :D haha.
designbymirelle