Ikeahack

Godkväll fina läsare! 
 
Finns det något härligare än ikeahack? Att ta en simpel produkt från Ikea som också oftast har ett väldigt fördelaktigt pris och göra det till något personligt och lyxigt är ju bara underbart! Jag tänkte visa er hur man kan förvandla Ikeas spegel UNG DRILL till en lyxig barockig spegel! 
 
Här har vi alltså hur spegeln ser ut från början. Väldigt snygg som den är såklart, men lite mässing säger man ju inte nej till! 
 
 
Visst blir det väl en helt annan spegel? Eftersom jag är ett riktigt loppisfreak är det så många som frågat om jag hittat denna spegel på loppis! 
 
 
På denna spegel har jag inte gjort något förarbete och har sprayat med Biltemas guldspray. 
 
 
bylijo.se

Snyggt:)

Svar: Tack snälla du :)
designbymirelle

Conny

Detta var ju ett fantastiskt bra tips. Ovanligt att det blir så bra med guldsprej tycker jag. Det var visserligen flera år sedan jag testat och nu blir man ju sugen på att testa igen! Hoppas Du haft en bra midsommarafton med god man osv. Själv hade jag en helbra afton med vänner och bekanta. Vi hade gjort den vanliga maten med sill och så vidare. Sedan en tid tillbaka har jag lagt till rårakor som alternativ till kokta färskpotatis och det verkar vara lyckat eftersom de går åt. Det började som experiment men då det är god åtgång så har jag fortsatt. Är det något Du skulle kunna tänka dig? Sedan, jordgubbar såklart och jag är så glad att jag köpt en Champion CHPCM115 Retro Small för då är det så lätta att fixa lite popcorn utan kladd och stök. Det blir alltid poppis fram på kvällen.

Svar: Ja, Biltemas spray är verkligen toppen! Du måste testa! Härligt midsommar låter det som du haft med härlig mat. Ska helt klart härmas med rårakor också! Det är min favorit! :D Ska kolla upp den där popcorngrejen, verkar ju hur bra som helst :D
designbymirelle

Anonym

Blev ju jättefint :-)

Svar: Tack så jättemycket 😍❤️
designbymirelle

Sabina Johansson

Riktigt snygg :D

Svar: Tack så jättemycket 😍❤️❤️
designbymirelle

Rebecka

jäättefint verkligen, så vill jag också göra, men verkar hopplöst att få tag på denna spegel då den inte säljs på ikea längre, vet du var man kan hitta en? :)

Svar: Hejsan! Jag såg den rättså nyligen på Ikea! 🙀❤️
designbymirelle

Nathalie

Hej Mirelle
Jag är ny på din blogg och tycker du har en väldigt fin och tilltalande inredningsstil:D
Jag undrar vilken kamera du använder? Gick du på kursen "Lär dig ta inredningsbilder" på inredningskurser, med tanke på att du tar så bra bilder :)

Anonym

Vet du att spegeln är i mässingfärgad metall i originalet som IKEA har kopierat?
Det finns en matchande liten hylla med marmortopp till också.
Träffade en kille som köpt lägenhet med inventarier av sin morfar och döm om min förvåning när dessa hänger på väggen.
Bildbevis kan fås om nyfiken, maila isf till henniepennie74@hotmail.com :)