Midsommar på Björkbacka

Hej fina vänner! 
 
Har ni haft en fin midsommar? Vi har haft huset fullt med familj och vänner hela helgen och jag verkligen njuter av energipåfyllningen! Helt underbart. Vi firade med god mat och bastukväll på midsommarafton med de närmsta och laddade för en riktig kalaskväll här ute på landet på lördag. Jag tänkte bjuda på ett litet bildsvep till er alla! Dukningen på midsommar blev en härlig bohodukning med kristaller och midsommarblommor! 
 
 
 
 
Det bästa med den här dukningen var att det är verkligen ett totalt ihopplock av vad jag och mammis hade hemma. Mamma är mästaren på blommor så hon tog hand om den biten! Man måste ju älska att skapa med det som finns endå, lådorna är gamla tvållådor, kökshanddukar som serbetter, lite kristaller, glasflaskor och snäckor. När man bara hör det tänker man kanske mest att det kommer bli fullt kaos, haha! 
 
 
Jag har ju någon grej för att lägga saker i vatten också, blir inte allt så mycket vackrare när det är i vatten eller flyter? Kanske bara är jag, haha. Naturen i sin vackraste form liksom. 
 
 
 
De fina kransarna hade vi beställt från en tjej i Västerås som heter Lilla Blomsteriet. Jag tryckte ju in lite jobb på midsommarafton också så tiden räckte inte riktigt till för kransskapande by myself. 
 
 
Hoppas ni hade en härlig midsommar!  
Dukning - bohem - bohemiskdukning - midsommar - midsommardukning - midsommarkrans - Återbrukamera