Mina 5 favoriter

Glad fredag alla fina läsare! 
 
Inlägg.i samarbete med Forever
 
 
Idag tänkte jag tipsa er alla om att delta i en grym tävling som just nu pågår på mitt instagramkonto! Man har chansen att vinna mina 5 utvalda favoriter från Forevers sortiment! Det här är verkligen produkter jag använder dagligen och jag ska berätta lite mer om varje produkt längre ner! 
 
 
Om vi börjar med basen i det hela, nämnligen Aloe Vera Gel! Jag dricker en liten shot av denna varje morgon och tycker verkligen att min mage (som annars är lite hur som helst) funkar mycket bättre! HÄR kan du läsa mer om denna. 
Näst på tur så har vi min all time saviour, nämnligen Aloe Vera Gelly. Den här produkten har jag som aftersun, på myggbett och andra insektsbett, på eksem, ja till det mesta faktiskt. Otroligt sval och skön efter solning dessa varma dagar som vi fått nu! HÄR kan du läsa mer om denna produkt! 
Den grymma Smoothing Exfoliator använder jag några dagar i veckan och är verkligen den bästa peeling jag haft. Den är enormt småkornig och ger en riktigt len och fin hy! HÄR finns all information om den. 
En annan produkt som jag använder några gånger i veckan är en riktig favoritansiktsmask, nämnilgen Aloe Marine Mask! Här kan ni läsa allt om den! 
Och sista men inte minst, min allra första produkt från Forever, som jag nu, flera år efter fortfarande använder. Ett fantastiskt serum som heter Infinte Serum! Kolla in den och alla andra delar i Infinite-serien HÄR! 
 
Stort lycka till hurrni! Och ha en underbar fredag!