Ni frågar - jag svarar

Hej härligare läsare!

Jag har blivit ombedd att göra en liten frågestund här på bloggen - sagt och gjort! Jag har samlat ihop några frågor jag fått och sammanställt i detta inlägg! 

 

Vad tjänar du/ andra influencers egentligen pengar på?

Mitt företag Designbymirelle är ungefär hälften influencer och hälften inredare. På inredningsbiten som är min bas jobbar jag enkom med inredningsuppdrag hos privatpersoner just nu! I influencerdelen tjänar man sin lön på samarbeten helt enkelt. Jag har valt att inte ha reklam och banners på min blogg så det jag tjänar pengar på är de företag jag handplockar att jobba med helt enkelt! Jag jobbar bara med företag jag verkligen älskar och rekommenderar produkter och företag som jag verkligen vill visa upp! 

Var har du utbildat dig? 

Jag är utbildad inom inredning hos inredningskurser.se och inom fengshui hos Nordic school of fengshui! Nu är jag även sugen att sätta mig i skolbänken igen - men denna gång bredda mina kunskaper och även ta mig an trädgårdsdesign.

Hur tänker du/ni om barn?

Oj, dit har vi inte kommit riktigt än helt enkelt! Tänker att det inte är bråttom på något sätt iallafall! Men det är lustigt att det är en så central fråga - jag tänker att alla gör precis som man känner för, och för mig är det lika naturligt att skaffa barn som att välja bort det. Jag har ett hårigt barn som heter Olsson iallafall! Haha!

Vad är det bästa/sämsta med ditt jobb?

Det bästa är alla läsare och följare som ständigt peppar mig att fortsätta, även om jag kan känna mig väldigt olik resterande skara influencers inom inredning. Det sämsta är nog de människor som tar sig friheten att trycka ner en bara för att man är någorlunda offentlig och att dom är skyddade bakom en skärm.

Om du fick välja en möbel att behålla i ditt hem - vilken skulle det vara? 

Jag måste säga min sänggavel alltså. Den är min själsinredning känns det som! Den kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat!

Maja

Hej! Vad glad jag blir när jag läser ditt svar om barn. Min pojkvän och Jag har varit ihop i nio år och börjar snart närma oss 30. Folk i vår omgivning kan vara helt galna i det där med barn. Att vi borde och att det är konstigt att vi inte har några än. Men herregud. Vi har sagt att det blir en sak för framtiden, men vet inte om vi ens vill ha några barn. Lustigt att alla andra ska ha så mycket att säga om den saken 😙

Svar: Ja men va roligt att det uppskattas! Ja man känner sig lite ensam när det känns som man är den enda som tycker att det är exakt lika naturligt utan barn som med barn. :D Kramar
designbymirelle

Anonym

Så sjukt att folk måste vara så oförstående. Var med på en möhippa där en fick fråga om när hon skulle skaffa barn. Hon fick verkligen förklara sig! Så respektlöst att jag gick emellan!
Jag har barn och trivs med det och förstår absolut att det inte passar alla. Alla är olika! Önskar bara att folk tänkte till innan de pratar och accepterar att alla är olika!

Svar: Ja det är veklingen konstigt att det är en så central fråga :o Särskilt eftersom den känns så enormt privat också!
designbymirelle

Conny

Stil och kreativitet funkar ihop!

Svar: Tack snälla du va roligt att du gillar det :D
designbymirelle

Ann

Förstår att du gillar din sänggavel - den är fantastisk!! Och så fint med fjärilspåslakan!
Och Olsson är så gullig:-)

Svar: Tack snälla du va roligt att du gillar. Olsson hälsar med pussar!
designbymirelle