På min arm

I samarbete med Daniel Wellington
 
Hur mår ni alla? Påsken har ju kommit med stormande steg kan jag känna. Även en liten smakupplevelse av våren - som vi längtat så efter. Jag tänkte visa min underbara klockan och samtidigt passa på att ge er alla en härlig rabattkod. Med koden MIRELLE får ni 15% på hela www.danielwellington.com . Men nu vill jag visa min favorit i aktuell kollektion! En helt svart klocka! Jag var lite osäker till att börja med, men nu älskar jag den! Så rackarns snyggt till allt man sätter på sig, man är ju lite av en svart själ också så jag har alltid på mig något svart som den matchar med, haha! 
 
 
Visst är den härlig? Ser ni förresten listen nederst i bilden som inte kommit upp på väggen än, haha! 
 
 
 
Om ni är sugna på just denna modell så kan ni klicka HÄR för att komma direkt till den. 
 
Ha nu en underbar långfredag snyggingar! 
 
 
 
danielwellington

Några tankar

Jag tänkte ta lite tid att skriva av mig lite. Det är kanske en liten frustration, kanske en aggression? Iallafall så handlar det om inredningsvärlden. Kreativitet för mig är att vara fri, att det inte finns något rätt eller fel utan känslan styr arbetet så att säga. Inredning är ju väldigt kreativt - så hur kommer det sig att det finns så ofantligt mycket pekpinnar överallt? Du kan inte ha ett hem med allt i samma nyans, du kan inte ha ett med för mycket färg, du kan inte ha ett med bara dyra möbler, och du kan inte ha ett med för få. Jag tycker att det känns som att man hela tiden, både i sociala medier och i tidningar försöker ta bort kreativiteten i kreativitet. Bort med alla ute och innelistor, plocka fram det som egentligen betyder något - vad får dig att må bra? Det är så enkelt. Faktiskt.
 
För mig har inredning alltid handlat om att skapa saker som pirrar lite längst där inne, som skickar ut den där extra lilla endorfinen och som får mig att känna mig trygg i mitt bo. Jag vet inte om det bara är jag? Om inredning har ett mål - vad är det? Jag var osäker på om jag skulle posta såna här inlägg på bloggen, där jag bara släpper ut vad som snurrar innanför pannbenet på mig, eller helt enkelt låta det vara. 
 
Vill ni ha djupet? Tryck ner hjärtat isåfall. Om inte, tryck inte - haha!
 

Del 2

Hej fina ni! 
 
Inlägg i samarbete med Forever
 
Ni vet väl att jag gör ett superroligt samarbete med Forever nu under våren? I en härlig följetång ska jag visa härliga produkter som jag själv använder. Jag har under de senaste månaderna utökat min hudvårdsrutin ytterligare, kan ni förstå? Från handtvål till proffs. Så jag tänkte att det kan vara roligt att visa er alla hur den ser ut nu, och även en liten resultatbild. Klicka på bilderna av produkten för att läsa mer om just dom. 
 
Första steget är detsamma som innan, nämnligen rengöring! 
 
Exfoliator använder jag några gånger i veckan för djupgående rengöring! När man exfolierar har man mer nytta av sin övriga hudvård! 
 
Sen är det dags att badda in lite ögoncreme, något helt nytt för mig - men jag gillar helt klart! Mest tycker jag det är så skönt, haha! 
 
Sen kommer vi till min all time favourite, serum! Det bara sugs in rakt i huden och känns så bra på huden. Förut såldes infinte endast i set, men nu kan man välja att köpa separat också! Toppen tycker jag som får slut på denna före alla andra (för att både mamma och Mattias ständigt nallar, haha). 
 
Kosttillskott med kollagen! Ett pill om dagen gör sitt! 
 
Avslutar kalaset gör jag med fullkomlig återfuktning! Den här härliga cremén jobbar under hela natten! 
 
Jag tycker verkligen om hela processen med att ha en hudvårdsrutin. Övriga produkter som jag även använder är två produkter som heter Balancing toner(fräschar upp med spray under dagen) samt Daylotion spf 20 som jag använder på ansiktet varje dag för solskyddet! Det är min egna lilla spastund som jag bara ger till mig själv liksom. Att ta den lilla tiden helt enkelt. Att massera ansikte, huvud, händer och fötter något varje dag gör verkligen susen för mig!
 
Ha nu en underbar påsk snyggingar!