Jag är nominerad!

Hej hjärtan! 
 
Jag kan såååå stolt meddela att jag fått äran att bli nominerad till Årets heminrening hos Iconfest! Hur underbart är inte det? Jag skrev lite om det på Instagram igår, och blev så otroligt glad över alla som gick in och gav sin röst till just mig! Jag blir helt rörd verkligen! Jag klipper in texten jag skrev där, satte lite huvudet på spiken med vad jag kände! 
 
 
Wihoooo jag är nominerad till Årets heminredning! Jag är så himla glad att få bli en av de nominerade, jag har ingen sekelvåning i stan, dyra designfåtöljer eller lyxresor. Men jag älskar inredning, av hela mitt hjärta! Jag brinner verkligen för att inspirera alla, och att alla ska ha möjlighet att skapa sitt drömhem - oavsett stil eller budget! Jag brinner för att locka fram den kreativa sidan i människor och hjälpa er alla att skapa harmoniska hem som får er att må bra. Jag är inte som alla andra influencers, men om du vill lägga din röst på bondläppen i Björkbacka vore jag sååååå glad! 
 
Här finns länken till röstningen! 
 
 
TACK TACK TACK på förhand! Ha en underbar dag nu alla fina läsare! 

Påskblomster

Hej snyggingar! 
 
Hur mår ni? Jag har den galnaste veckan på länge med jobb upp över öronen. Idag ska jag iallafall ägna mig åt inredningskonsultationer, det är lite av en vila för mitt sinne. Att verkligen få sitta och skapa till er alla, att hjälpa er skapa ert drömhem helt enkelt. När vi var i Göteborg i helgen passade jag på att köpa med mig lite härliga buntar med blommor, och satte ihop denna lilla påskbukett! Jag har ju en liten dröm, eller egentligen skulle jag vilja kalla det en plan på sikt. Någon gång i livet ska jag utbilda mig till florist. Det är absolut vad jag skulle jobba med om jag av någon anledning inte skulle jobba med inredning. Som tur är så är ju växtligheten en stor del av mitt arbete idag också i och med inredningen. 
 
 
 
Jag blev verkligen betuttad i dessa härliga bollar, och efter lite googling så fann jag att de till och med heter "solbollar". Supervackra! 
 
 
 
Småbladig eucalyptus är verkligen en växt jag ser aldelles för sällan i blomsterbutiker i mitt närområde. Undra varför? Jag köper så fort jag stöter på ett knippe någonstans iallafall, denna gång till utfyllnad till buketten.
 
 
Jag har ingen speciellt teknik när jag sätter ihop buketter, jag satsar på det jag tycker är vackert bara! Ibland ska man ju göra det enkelt för sig också, haha! 
 
 
 
Hur underbara är inte dessa ludna tulpaner? Har fått många frågor på Instagram om de här vackra skapelserna, men jag vet tyvärr inte vad dom kallas förutom ludna tulpaner, haha! Det stod en liten bukett med en av dessa på hotellet vi bodde på i Göteborg och jag blev kär direkt. Så självklart slog jag till när jag passerade underbara butiken Bunches (Öppna i Västerås tack!) nere på stan i Göteborg. 
 
 
Ja, det var lite av min bukett i påsk. Jag älskar påskris, men jag behöver verkligen det levande och det gröna också. Så påskriset får bli lite bakdansare i inredningen här hemma, medans denna påskbukett får agera stjärna på köksbordet! 
 
Ha en underbar dag fina ni! 
Påskpyssel - blommor - bukett - bunches - påsk - påskbukett - småbladigeucalyptus - solbollar - tulpaner

Inreda fönster

Hej fina! 
 
Jag kör på lite på temat med inlägg som ni önskat på Instagram! Idag kommer jag att bjuda på en hel del matnyttiga tips om hur man kan tänka när man inreder fönster. Jag har inte tagit med några tips vad gäller belysning, men enligt mig ska det iallafall finnas en ljuskälla i varje fönster. I de flesta hem är det aldelles för lite belysning, så fönster är för mig ett perfekt ställe att jobba med detta. 
 
1. Jobba med nivåer, känslan blir väldigt platt om du bara använder samma nivå på allt i fönstret. Genom att variera nivåerna och få både högt och lågt skapar du liv och energi till ditt fönster. 
 
 
 
 
2. Dont forget your greens. Det finns inget som livar upp en fönster som gröna växter, eller varför inte ta vasen från bordet och placera den i fönstret istället? Möjligheterna är oändliga, så ett av de viktigaste tipsen är faktiskt detta, dont forget your greens. 
 
 
 
 
 
3. Inred med böcker och tidningar. Det ger en fantastisk effekt att inreda med härliga böcker och tidningar. Det är inte bara en bra förvaring utan med dessa kan du bygga dina nivåer och skapa en helt personlig touch på ditt fönster. 
 
 
4. Sist men inte minst, skapa små grupperingar. Det här är ett härligt tips för er som vill skapa lite ovanligare look i ert fönster. Det ger en underbar effekt att gruppera vaser, krukor eller dekorationer. 
 
 
 
 
 
 
Foto: www.beingbrazen.com
 
 
Hoppas ni fick lite härliga tips tills ni nu ska inreda era fönster! Tryck gärna hjärta om du gillade som vanligt!