Del 2

Hej fina ni! 
 
Inlägg i samarbete med Forever
 
Ni vet väl att jag gör ett superroligt samarbete med Forever nu under våren? I en härlig följetång ska jag visa härliga produkter som jag själv använder. Jag har under de senaste månaderna utökat min hudvårdsrutin ytterligare, kan ni förstå? Från handtvål till proffs. Så jag tänkte att det kan vara roligt att visa er alla hur den ser ut nu, och även en liten resultatbild. Klicka på bilderna av produkten för att läsa mer om just dom. 
 
Första steget är detsamma som innan, nämnligen rengöring! 
 
Exfoliator använder jag några gånger i veckan för djupgående rengöring! När man exfolierar har man mer nytta av sin övriga hudvård! 
 
Sen är det dags att badda in lite ögoncreme, något helt nytt för mig - men jag gillar helt klart! Mest tycker jag det är så skönt, haha! 
 
Sen kommer vi till min all time favourite, serum! Det bara sugs in rakt i huden och känns så bra på huden. Förut såldes infinte endast i set, men nu kan man välja att köpa separat också! Toppen tycker jag som får slut på denna före alla andra (för att både mamma och Mattias ständigt nallar, haha). 
 
Kosttillskott med kollagen! Ett pill om dagen gör sitt! 
 
Avslutar kalaset gör jag med fullkomlig återfuktning! Den här härliga cremén jobbar under hela natten! 
 
Jag tycker verkligen om hela processen med att ha en hudvårdsrutin. Övriga produkter som jag även använder är två produkter som heter Balancing toner(fräschar upp med spray under dagen) samt Daylotion spf 20 som jag använder på ansiktet varje dag för solskyddet! Det är min egna lilla spastund som jag bara ger till mig själv liksom. Att ta den lilla tiden helt enkelt. Att massera ansikte, huvud, händer och fötter något varje dag gör verkligen susen för mig!
 
Ha nu en underbar påsk snyggingar!