Före och efter

Hej snyggingar! 
 
Hur mår ni? Hoppas ni har det bra i solskenet trots ihärdiga minusgrader. Vad hände egentligen med våren? Jaja, man får nöja sig med den lilla värmen man får lapa i sig under dagen när termometern iallafall smyger över nollan, om än lite. Jag bara måste posta en liten följetång med härliga före och efterbilder från oss här hemma. Jag har insett att jag frekvent delar det på Instagram, men glömmer bloggen lite på den fronten. Så jag tänkte att vi ska kika på hur köket egentligen förändrades. Från prospektbilder till nutid. 
 
 
I köksön har största fokus varit på att göra mer förvaring, mestadels för att vi helt valde bort överskåp. Så köksön breddade vi och skapade förvaring även på baksidan av köksön. Här förvarar vi allt för att duka bordet, nära och bra! 
 
 
Min största oro när vi renoverade köket var att köra över huset, att det inte alls skulle kännas som att det passade med huset, men det blev verkligen precis som jag önskade! 
 
 
Många undrar var man förvarar allt när man inte väljer att ha överskåp, i underskåpen såklart. Skämt åsido, men med dagens grymma förvaringslösningar och optimering skulle jag gissa på att vi inte förlorade någon förvaring alls knappt genom att ta bort överskåpen. 
 
Föredrar ni med eller utan överskåp?
Köksrenovering
Anonym

Jättefint! Vart är dom härliga lamporna över diskhon ifrån?

Svar: Dom kommer från Markslöjd och heter Vättern :D
designbymirelle

Jenny

Skulle gärna bara ha underskåp! Om man bara har det man verkligen använder i köket så fyller man knappt hälften av alla skåp😃 Glad Påsk 🐣

Svar: Exakt, det gäller att downsiza lite helt enkelt :D
designbymirelle

Anonym

Vi vill köra en vägg med inbyggda högskåp. Där kyl och frys är integrerad. Sen inbyggd micro och ugn i skåpen. Sen framför en stoooor köksö med förvaring på båda sidor, där även häll och disko är. Vill laga mat och se ut över sällskapet :)

Svar: Ja exakt så tänkte vi med med vår kökö! Och det blev verkligen toppenbra! Roligt att vi tänkt lite samma där!
designbymirelle

bylijo.se

Visst blev det fint utan överskåp. Vi har dock inte så stort kök att vi kan vara utan överskåpen.

Svar: Åh jag förstår, det gäller att ha lite yta för köksö och annat för att det ska funka :)
designbymirelle

Hanna None

Bara underskåp! Gjorde det valet för fem år sedan och det är toppen 👍 😀 med en köks som sväljer mycket är det verkligen inga problem. Bekvämt att nå allt och köket känns mer levande med några öppna hyllor över bänken,tycker jag. Tack för en bra blogg🤗

Svar: Ja exakt så känner jag med! Verkligen inget problem alls :D
designbymirelle