Helgen som var

Hej snyggingar! 
 
Jag tänkte att jag skulle dela med mig lite av helgens festligheter här på bloggen! Jag blev ju ett år klokare förstår ni, hela 29 bast kan man skryta med nu! Man är ju alltid duktig att uppdatera Instagram men bloggen missar lite av det där. Så häng med på min helg i bilder! Jag fyllde ju år så det började med lite kalas här hemma för att fortsätta festligheterna på Västerås snyggaste hotell Steam! 
 
 
Presenterna från all fin familj hade verkligen ett tema! Trädgård! Allt detta plus ett alldeles eget magnoliaträd, en kurs blommor, en stor fredskalla och ett citrusträd! Gissa om jag är taggad för våren?
 
 
Självklart matchade jag och Olsson i vinrött! Haha! 
 
 
Vi hamnade i ett underbart rum på 16 våningen med utsikt över Mälaren, helt galet fint! Tredje gången jag besöker hotellet och älskar det! Var helt perfekt att ha födelsedagsmiddagen här också! Vi blev hela 18 personer - visste inte ens att jag kände så många, haha! Skämt åsido - fantastisk uppslutning helt enkelt! 
 
 
 
Middagen blev på restaurangen Locavore. Jag har aldrig egentligen varit så inne på asiatiskt men efter denna middag kan jag verkligen säga att jag är helt såld! Oh lord, jag vill tillbaka redan nu och äta allt igen, haha! 
 
Gillar ni såna här inlägg? Funderar om jag ska köra lite mer såna här inlägg här på bloggen, men känns som att man bara babblar mest, haha! Men kanske är det som är trevligt att bryta av med?
 
Tryck hjärta om det gillas! 
Jenny

Vilken härlig dag! Sånt här är jättekul att läsa😊 Elsa Billgren kör lite samma koncept och det ger en mysig sammanfattning av händelser👍🏻

Svar: Tack fina du va roligt att du gillar :D
designbymirelle

Anonym

Kul men känns rätt ointressant för de som också följer dig på insta när det visas exakt samma bilder på båda ställena 😊

Svar: Absolut det ska jag tänka på :)
designbymirelle