Inreda fönster

Hej fina! 
 
Jag kör på lite på temat med inlägg som ni önskat på Instagram! Idag kommer jag att bjuda på en hel del matnyttiga tips om hur man kan tänka när man inreder fönster. Jag har inte tagit med några tips vad gäller belysning, men enligt mig ska det iallafall finnas en ljuskälla i varje fönster. I de flesta hem är det aldelles för lite belysning, så fönster är för mig ett perfekt ställe att jobba med detta. 
 
1. Jobba med nivåer, känslan blir väldigt platt om du bara använder samma nivå på allt i fönstret. Genom att variera nivåerna och få både högt och lågt skapar du liv och energi till ditt fönster. 
 
 
 
 
2. Dont forget your greens. Det finns inget som livar upp en fönster som gröna växter, eller varför inte ta vasen från bordet och placera den i fönstret istället? Möjligheterna är oändliga, så ett av de viktigaste tipsen är faktiskt detta, dont forget your greens. 
 
 
 
 
 
3. Inred med böcker och tidningar. Det ger en fantastisk effekt att inreda med härliga böcker och tidningar. Det är inte bara en bra förvaring utan med dessa kan du bygga dina nivåer och skapa en helt personlig touch på ditt fönster. 
 
 
4. Sist men inte minst, skapa små grupperingar. Det här är ett härligt tips för er som vill skapa lite ovanligare look i ert fönster. Det ger en underbar effekt att gruppera vaser, krukor eller dekorationer. 
 
 
 
 
 
 
Foto: www.beingbrazen.com
 
 
Hoppas ni fick lite härliga tips tills ni nu ska inreda era fönster! Tryck gärna hjärta om du gillade som vanligt!