Inredningsdetaljer för badrummet

Hej snyggingar! 
 
Jag la ut en liten film på underbara detaljer i mässing för badrummet idag, jag blev fullkomligt bombad med frågor om dessa fynd - så här kommer ett blogginlägg till er alla! 
 
 
Jag letade efter en toalettpappershållare i mässing, så gissa om jag blev superglad när jag hittade denna för 79:- istället för den jag egentligen skulle köpa för över 500:- (!) Iallafall så kommer dessa självhäftande detaljer från Jula! Krokarna kostade 39:-. 
 
 
Jag älskar verkligen dessa självhäftade detaljer för badrum och kök, jag kan inte hantera en borrmaskin, och försöker att inte göra en miljard i vårt lilla hus så fort jag flyttar in, haha, så det passar helt enkelt perfekt för mig! 
 
 
Visst blev det ett riktigt lyft? 
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

SÅ snyggt! Vilket supertips 😍😍

Svar: Tack fina dom är underbara!
designbymirelle

Anonym

Dessa är så grymma! Hade samma dilemma, vill inte göra hål i kaklet! Har den med också hela kitet i badrummen och de sitter som berget, fyra stora handdukar (och blöta ibland!) är inga problem alls! Så himla fina dessutom!

Svar: Mina sitter som stenen också :D
designbymirelle

www.konstenattvaramanniska.se

Alltså äntligen har jag hittat dig igen, jag följde dig tidigare både här och på instagram. Men tappade dig. Har letat som en galning och tack och lov hittat hem igen!

Kram!
www.konstenattvaramanniska.se
www.instagram.com/konstenattvaramanniska

Svar: Åååååå va glad ja blir! Välkommen tillbaka! :D
designbymirelle

nouw.com/tandlakarvillan

Superfina!! :)

Svar: Ja dom är superfina :D
designbymirelle

Lovisa

Vilka fynd! Tack för tipset!

Svar: Haha såklart ;)
designbymirelle