Påskblomster

Hej snyggingar! 
 
Hur mår ni? Jag har den galnaste veckan på länge med jobb upp över öronen. Idag ska jag iallafall ägna mig åt inredningskonsultationer, det är lite av en vila för mitt sinne. Att verkligen få sitta och skapa till er alla, att hjälpa er skapa ert drömhem helt enkelt. När vi var i Göteborg i helgen passade jag på att köpa med mig lite härliga buntar med blommor, och satte ihop denna lilla påskbukett! Jag har ju en liten dröm, eller egentligen skulle jag vilja kalla det en plan på sikt. Någon gång i livet ska jag utbilda mig till florist. Det är absolut vad jag skulle jobba med om jag av någon anledning inte skulle jobba med inredning. Som tur är så är ju växtligheten en stor del av mitt arbete idag också i och med inredningen. 
 
 
 
Jag blev verkligen betuttad i dessa härliga bollar, och efter lite googling så fann jag att de till och med heter "solbollar". Supervackra! 
 
 
 
Småbladig eucalyptus är verkligen en växt jag ser aldelles för sällan i blomsterbutiker i mitt närområde. Undra varför? Jag köper så fort jag stöter på ett knippe någonstans iallafall, denna gång till utfyllnad till buketten.
 
 
Jag har ingen speciellt teknik när jag sätter ihop buketter, jag satsar på det jag tycker är vackert bara! Ibland ska man ju göra det enkelt för sig också, haha! 
 
 
 
Hur underbara är inte dessa ludna tulpaner? Har fått många frågor på Instagram om de här vackra skapelserna, men jag vet tyvärr inte vad dom kallas förutom ludna tulpaner, haha! Det stod en liten bukett med en av dessa på hotellet vi bodde på i Göteborg och jag blev kär direkt. Så självklart slog jag till när jag passerade underbara butiken Bunches (Öppna i Västerås tack!) nere på stan i Göteborg. 
 
 
Ja, det var lite av min bukett i påsk. Jag älskar påskris, men jag behöver verkligen det levande och det gröna också. Så påskriset får bli lite bakdansare i inredningen här hemma, medans denna påskbukett får agera stjärna på köksbordet! 
 
Ha en underbar dag fina ni! 
Påskpyssel - blommor - bukett - bunches - påsk - påskbukett - småbladigeucalyptus - solbollar - tulpaner
Anonym

Alltid så fint! Solbollarna var supersöta!! 😍

Svar: Ja visst är dom underbara! Lika fina är dom nu massa veckor efter!
designbymirelle

Anonym

Jag har hört att tulpanerna kallas ”papegojtulpaner” 🌷De är verkligen urfina 😍

Svar: Åh tack :D så fina är dom!
designbymirelle

Anonym

Franstulpan 🙋🏻‍♀️ Inte krångligare än så om du inte vill ha det latinskanamnet förstår 🙈😘

Svar: Haha franstulpan duger bra för en lekman som mig :D
designbymirelle