Påskpyssel

Inlägg och rabattkod i samarbete med Panduro
 
 
Nu är det dags att presentera ett otroligt roligt samarbete! I samarbete med Panduro har jag fått äran att visa upp 3 härliga påskpyssel. Fokus har legat i att visa att man enkelt kan skapa påskpyssel som passar sin egen inredning, och då såklart med produkter från Panduros grymma sortiment. Så i detta inlägg kommer jag att visa hur jag påskpysslar och påskpyntar i år! Jag har även fått äran att ge er alla en rabattkod som gäller när ni handlar online hos Panduro som ger er 20% rabatt på ett köp med koden mirelle20 (!!) Giltig till 11 mars. 
 
 
Vi startar med ett litet påskpynt i form av ett påskris. Här har jag använt mig av gåsägg, mycket på grund av storleken och även på grund av att de är lite mer tåliga, så de är lättare att göra hålet i ägget. I dessa har jag gjort mindre bon med hjälp av jutesnöre och lagt ett litet vaktelägg i mitten. Panduro har även en fantastisk liten upphängningsanordning i mässing som jag satsade på till mina ägg. Om ni klickar på orden i texten i detta inlägg kommer ni direkt till produkten! 
 
 
 
 
 
 
Det andra pysslet blev det här enkla och roliga sätt att dekorera ägg! Nämnligen med enkla vackra Rub-Ons från Panduro. Man klipper ut sitt lilla motiv och gnuggar på det på ägget, hur enkelt och smidigt?! Här finns det många olika motiv att välja mellan men de som passade mig och min inredning bäst var dessa snygga svartvita motiv. 
 
 
 
 
Här kommer vi till en riktig favorit, och ett pyssel jag tror går hem riktigt bra hos kidsen! Eller är det bara jag som fullkomligt älskar små saker? Det har hängt med mig hela livet faktiskt, denna fascination för små saker. Kommer ni ihåg leksakerna pollypocket? Well, jag hade mer än jag behövde om man säger så. Haha. Till det lilla gulliga minilandet har jag använt mig av den fina betongkrukan med trappa från Panduro som grund. Sedan har jag planeterat en liten växt längst fram, och gjort ett litet fågelbo av björkris i bakdelen. Jag valde att lägga till några små kaniner som dekoration för att göra det lite extra påskigt. På hålet i sidan har jag fyllt upp med härliga ullbollar och satt ner en liten bit av en hasselgren som jag prytt med vackra fjädrar.
 
 
 
 
Kom ihåg att använda er av rabattkoden som ger er hela 20% på ett köp hos Panduro hemsida! Hoppas ni tyckte det var lika roligt som jag att köra det här lilla påskpysslet. Pyssel är ju verkligen något som ligger mig så varmt om hjärtat! 
 
Ha en underbar dag finisar och hjärta om ni gillar mina påskpyssel! 
Panduro - Påskpyssel - påsk - påskris