Sno stilen

Då var tiden kommen vänner! Nu ska vi nämnligen sno stilen från mitt sovrum! 
 
Innehåller annonslänkar
 
 
 Jag inreder alltid efter vad jag mår allra bäst av, och varje detalj i mitt sovrum får mig att må riktigt bra. Så, om ni är sugna på att sno stilen från mitt sovrum kommer nedan ett kollage med alla inköpsställen! 
 
 
1// Min underbara tempeltavla/sänggavel finns HÄR - den gör verkligen helheten i rummet. Hantverket i den här enorma tavlan är helt fantastiskt! 
2// Jag älskar konst, tavlor och prints, men inte nödvändigtvis i sovrummet. Här gillar jag harmoni och saker som inte får mig att fundera så mycket så att säga. Dessa underbara dekorationer hittar du HÄR (adlink). 
3// Jag har alltid en större växt i sovrummet, eftersom jag har mycket grått vill jag balansera upp med lite härlig grönska. Jag har nog inte en enda kruka i hemmet utan kör stenhårt på korgar! Denna snygga finns HÄR. (adlink)
4// Jag bäddar nästintill alltid med härliga sängkläder i linne. Har faktiskt precis beställt ett till set med vita, som jag inte hade innan! Wiho! HÄR (adlink) hittar ni underbara tvättade linnelakan.  
5// Älskar verkligen sängborden som vi har nu! Den perfekta nyansen och en härlig form! HÄR finns dom! (adlink)
6// Det kan inte bara vara jag som älskar Jonathan Adler? Älskar formen, uttrycket och att dom inte är som alla andra krukor, minst sagt, haha! Jag har en härlig fredskalla i min, som blir lite som en frisyr, haha! HÄR finns den! (adlink)
7// Härliga sammetsfodral har jag en uppsjö av, allt från grönt till grått! Billigast finns hos Hm home! 
 
Ha en underbar dag snyggingar! 
bylijo.se

Nej det är inte bara du som älskar Jonathan Adler. Jag tycker verkligen om hans design. Den stora skålen med ansikten står på min önskelista

Svar: Ja så himla roliga detaljer och designs har han!
designbymirelle