Vi fortsätter

 
Jag har aldrig ställts inför det här med tapetval innan. Att måla har alltid kommit naturligt för mig när det vankats renovering. Mycket möjligt att det varit så för att det är den enda tekniken jag behärskat, haha! Någon gång ska man ju kliva utanför sin comfortzone tänkte jag dock nu när gästrummet ska ta form på övervåningen. Det jag insett efter en förmiddags research är att tapetvärlden är det sjukaste jag varit med om, hur många tapeter kan det egentligen finnas? Passade på att kombinera letandet med en passande heltäckningsmatta, där det bara fanns 3476 olika nyanser att välja på, haha! Jag kan nu efter lite slit i håret meddela att valen är gjorda! Lika livsviktiga val som valet av förstakämpe i Farmen eller vem jag ska lägga min röst på i ett öråd. Varsågod - här kommer rummet som ska få en makeover tillsammans med valen! 
 
 
Här är tankarna kring rummet! Jag har inte bestämt om taket ska målas vitt eller behållas, men det lutar åt att behålla det. Jag har liksom blivit lite förälskad i den mjölkiga tonen! 
 
 
Vad tror ni? Tapeterna jag valde mellan var denna vackra tapet från Engblad av Emma von Brömssen eller Boråstapeter ”A vintage book”. Mitt hjärta har alltid slagit för ”dancing crane” - så till slut blev det ändå den! 
 
Anonym

Vi har sån där färg på ett av våra tak, var först sugen på att måla vitt, men nu är jag glad att vi behöll den "mjölkiga tonen" 😃

Svar: Ja jag kommer att behålla det tror jag! Känns så mjukt och fint :)
designbymirelle

Maria

Mer sånna här inlägg, inspirerande och lättsamma :)

Svar: Härligt att du gillar! Tack så mycket :)
designbymirelle

Jenny

Vi hade såna tak i vårt första hus, målade inte men ångrade mig såååå sen. Färgen blev liksom oidentifierbar ihop med möbler o textil... Jag skulle måla.
Men så har ju du valt så fina tillbehör så det kanske funkar bättre hos dig😊🦋 Du är så duktig på mix & match😃

Svar: Tack snälla du :D
designbymirelle

JENNIFER

Älskar dessa inlägg! :D

Svar: Åh va roligt va glad jag blir! :D
designbymirelle

bylijo.se

Vilka fina tapeter. Bra val.

Svar: Tack snälla du :D
designbymirelle