Budget eller lyx

Då var det hög tid för veckans av många favoritinlägg - budget eller lyx! Denna gången smygkikar vi lite ut i trädgården och ställer upp två trädgårdsstolar på pallen. Häng med! Tipstack till Trendenser där jag såg detta tips först! 
 
 
På lyxsidan har vi klassikern från Grythyttan som prytt trädgårdar år ut och år in. Den här grundbulten i trädgårdsinredningen går loss på 3950:-.
 
På budgetsidan har vi denna stol från Mio - som går ut med det nätta priset av 995:-. 
 
Så snyggingar - vad väljer ni? Budget eller lyx?

Some news

Inlägg och rabattkod i samarbete med Daniel Wellington
 
Jag har i samarbete med grymma Daniel Wellington fått möjlighet att presentera deras aldelles nya klocka i familjen! Hur roligt? Jag älskar klockor, och älskar att kunna matcha min outfit med min klocka. Så gissa om jag blev glad över denna nyhet, som kommer med två olika band! 
 
 
Här ser ni det underbara golvet som jag skrev om i mitt förra blogginlägg!
 
 
Visst är den snygg? Här har jag matchat det röda bandet med ett snyggt matchande set med blus och byxa. Älskar verkligen matchande set för övrigt, haha! Klicka här om ni vill komma direkt till klockan jag har på mig. 
 
 
Det här är verkligen den perfekta presenten både till Mors dag, Examen och alla sommarens härliga festligheter! Om ni anger koden "MIRELLE" får ni 15% rabatt på allt på Www.danielwellington.com ! Happy shopping snyggingar! 

Nytt golv

Hej fina läsare? 
 
Hur mår ni? Jag har tagit en liten paus i solandet och tänkte att jag måste ju göra ett blogginlägg om vårt nya golv i punschverandan! Först tänkte vi ta bort befintligt golv, men det slutade med att vi la detta golv ovanpå det som fanns där av lite olika anledningar (nej, inte min lathet denna gång, haha) 
 
 
Många har frågat om det är klinkers men det är alltså helt enkelt ett laminatgolv. Lite bredare och kortare plankor, men rackarns lätt att lägga! 2 timmar tog det för oss att lägga golvet och färdigställa rummet igen. Vi köpte golvet på Byggmax och det kostade bara 169kr /kvm så det blev inte mycket för en total makeover.
 
 
Under-processen-bild! 
 
 
Resultat! Vi blev verkligen supernöjda - supernöjda blev vi också för att vi bevisade lite för oss själva att vi faktiskt kan själva! Det gäller bara att våga testa! 
 
Gillar ni vårt nya golv?