Förvandling på gång

Hej snyggingar! 
 
Jag har ett så himla roligt projekt igång! Nämnligen vårt gästrum! I sommar kommer jag i samarbete med både Happyhomes och Jotex renovera och inreda gästrummet - hur roligt? Nu är jag sugen att visa er hur mina tankar går kring rummet! För gissa om det började klia i fingrarna när möblerna levererades idag? Såhär såg gästrummet alltså ut i prospektet - de förra ägarna hade det då som sovrum.
 
 
Jag älskar energin i rummet och mina tankar kring materialval och inredning har vart harmoni. Det ska bara vara en underbar plats för våra gäster att slå sig ner i! Perfekt att det är en liten toalett i rummet också! En liten svit blir det! Här är ett litet kollage över inredning och tapeter.
 
Det kommer alltså bli en härligt mönstrad tapet, jag tycker mönstret påminner om kurbits - perfekt för vårt gamla hus! Tapeten heter Flora Sandbergica Siri från Sandberg! Jag har sedan valt heltäckningsmatta i rummet, för det finns ju inget härligare än att sätta ner fötterna på en mysig matta! 
 
Bild: Sandberg
 
Vad tror ni? Kommer gästrummet blir en rolig förvandling? Tryck hjärta om ni ser fram emot resultatet!

En skogsdröm

Hej bästa läsare! 
 
Hur mår ni? Jag bara måste dela med mig av det här härliga hemnetfyndet som min syster tipsade mig om precis. Här pratar vi verkligen potential på högsta nivå! Och priset för dessa 300 kvm? 695.000 riksdaler. Helt galet! 
 
 
 
 
Jag bara älskar såna här tokiga byggnader! Att den dessutom ligger vid vattnet är verkligen ett stort plus. 
 
 
 
Ja, ett litet dopp där med utsikt över sjön vore ju inte fy skam! 
 
 
 
Om ni vill se mer av det här härliga objektet trycker ni HÄR! 

Storstan

Hej snyggingar! 
 
Hur mår ni? Solen lyser i sin ordning i Stockholm! Jag tänkte bjuda på ett litet bildsvep från gårdagen och hoppas ni vill hänga med! Idag står möten och lite shopping på schemat innan det är dags att återvända till landet! Jag skulle egentligen varit med på ett event med min favorittjej inom makeup (Lina) och Siljaline men tiden förstörde lite för mig denna gång. En annan gång! Nu ska ni få hänga med på gårdagens bravader iallafall! Mattias har velat hänga med på event ett tag, så nu var det dags för hams debut! Han hatade det - haha! 
 
 
Vi checkade in på Hotel Kung Carl igår, visst var det en helt underbar  färgskala i vårt rum? Dessutom ett tornrum! behöver jag säga mer än att i love it? 
 
 
Min fina svägerska på Salong Skaparglädje hade ordnar mitt hår tidigare under dagen i världens finaste lilla fläta! Varför slutade man ens med flätor? 
 
 
Lite cocktails på hotellet innan event! Jag bad om en fin drink, och ja, det här var tammetusan den finaste jag beställt någongång! 
 
 
Sedan var det hög tid för Mockbergs event och lansering av deras nya klocka! Matte kom, drack rosé, och ville åka hem, haha! Skrattar när jag skriver, för det var verkligen så det var! Så nu eftersöker jag nya eventvänner att gå på roliga event med - haha!
 
 
Nu är det frukost och en härlig dag väntar! Glöm inte att kika in på Instagram där Matte har tagit över! Lika rädd denna gång som förra kan jag säga!