Berättar lite mer

Hej kära! 
 
Ni som följer mig på Instagram vet att jag postade ett inlägg där jag berättar lite om hur jag känner för mina kanaler, tiden och mitt förhållande till sociala medier. Jag bestämde mig i veckan för att varva ner, att inte jaga följare, likes eller värdera mina prestationer i just detta. Jag har valt att lägga mindre tid på att skaffa nya följare, och istället koncentrera mig på alla underbara som redan finns hos mig. Det gör mig så mycket mer gott att ha tiden att svara på era kommentarer och titta igenom era bilder än att lägga tid på att fler ständigt ska hitta till mig. 
 
Det är lätt att förlora sig själv och sitt ankar inom sociala medier, så det kändes fantastiskt skönt att bestämma sig för det här, för det kändes som att jag flöt iväg. Nu känns det som en självklarhet att det är såhär det ska vara. Jag vill inte jaga, jag vill inte köpa synlighet för fler följare, och jag vill inte tappa mitt ankare, jag vill bara inspirera er som finns här med mig. 
 
Ni kommer säkert inte märka så stor skillnad, den förändringen sker till största del inom mig. Men det är en liten sån där onödig stress som lämnat mig, och ett sånt där skönt lugn man känner när magen säger att man är på rätt spår. 
 
Nu är det fullt fokus på att inspirera er! 
 
Tack för att ni finns! 
 
Anonym

Du är alltid så klok!! Keep working 😊

Svar: Tack fina du!
designbymirelle