Lite babbel

Idag har jag bara lust att babbla på lite här i bloggen. Jag brukar ju oftast hålla mig till ett tema, men mitt mindset just nu är ungefär lika spretigt som det här inlägget kommer bli, haha! Imorgon åker jag till Stockholm för lite olika grejer - däribland en härligt fest tillsammans med Mockberg som äger rum imorgon kväll! Härligt med en solig kväll i storstaden! Någon mer som ska gå kanske? Vi kommer bo på favorithotellet Kung Carl som vanligt! 
 
 
Annars har jag i veckan förberett lite för gästrummets förvandling, det kommer bli ett samarbete med två riktiga favoritföretag - lovar att ni får veta när det är dags! På fredag är det dags att fira Mattias med släkt - nu för tiden får man ju ha hela födelsedagsveckor, haha! På fredag kommer han stå vid rodret och ta över Instagram hos mig igen! Roligt va? Semester för mig och lite härlig omväxling för er!
 
 
Trädgården fullkomligt exploderat nu - dom här härliga dillpionerna slog ut på en natt (!!)  Det är så himla roligt att se alla växter nu, första sommaren i huset och vi njuter verkligen! Ja nej nu ska jag sluta surra och göra lite nytta istället! 
 
 
Ha en underbar kväll fina!